15 / 05 / 2024

Her dediği tek tek çıkan isimden akıllara zarar açıklama! İşte altının geleceği seviye 

Her dediği tek tek çıkan isimden akıllara zarar açıklama! İşte altının geleceği seviye 

Gram altın fiyatlarındaki belirsiz seyir bazı iniş çıkışlardan sonra piyasa uzmanı Şenol Kaan, gram altın ücreti süratli bir yükselişe geçebileceğinin de altını çizdi



SENOL KAAN'DAN REKOR SEVİYE ALTIN TAHMİNİ GELDİ

Altın ücretlerinde  olan hareketlilik yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Pandemi dönemi ile beraber gram altın ücretlerindeki büyük yükselişin  devam etmesiyle beraber talebin de arttığı görüldü. 2023 senesinin şubat ayından itibaren 1.181 TL'ye artan gram altın ücreti büyük bir düşüş yaşasa da son günlerde
 tekrardan artışa geçti.

Altın ve para piyasaları uzmanı Senol Kaan duruma ait açıklamalarda bulundu. Trend çizgisi çeken ünlü ekonomist toparlanma sürecinde olduğunun altını çizerek gram altın ücretlerinde 1.100 TL civarında bir hareketliliğin olduğunu belirtti.

Her dediği tek tek çıkan isimden akıllara zarar açıklama! İşte altının geleceği seviye 

Gram altın için üst noktaları tespit eden uzman isim 1.119, 1.132 ve 1.144 seviyelerini işaret etti. Bu noktalar gram altın ücreti hızlı bir artışla geçebileceğinin de altını çizdi.


ALTIN FİYATLARI SON DURUM

2023 senesinden itibaren devamlı olarak artan altın ücretleri Şubat ayından itibaren düşüşe geçmişti. Yatırımcıları endişelendiren bu durum üzerine birçok ekonomist aracılığı ile,  açıklamalar geldi. Bazı ekonomistler uzun vadede büyük ön görülerde bulunurken bazı ekonomistler ise kısa vadede küçük tahminlerde yer aldı. Ülke gündeminden düşmeyen altın ücretleri yatırımcılar tarafından her gün araştırılmaya devam ediyor. Ekonomistler tarafından gelen açıklama ise büyük ilgi görüyor.


Geri Dön