22 / 05 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş'ten 'altın zamanı' açıklaması! Tarih bile verdi

Her dediği tutan İslam Memiş'ten 'altın zamanı' açıklaması! Tarih bile verdi

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Altında yaşanan gelişmeler yatırımcıları üzerken İslam Memiş, altın almak için en doğru zamanı takipçileriyle paylaştı. İşte tüm ayrıntılar...



Memiş, mayıs ayında öngörülen seçime kadar altın ve dövizde herhangi bir hareketlenme olmayacağını açıkladı. Ancak İslam Memiş, Haziran itibariyle özellikle euroda bir yükseliş olacağını belirterek, altın almak için en doğru zamanın önümüzdeki bir iki ay olduğuna vurgu yaptı.

Ekonomi ve finans programlarında sık sık görmeye alıştığımız Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları üzerine yaptığı son analizinde dünyadaki resesyon sürecine değinerek güvenli liman olarak tabir edilen altına olan talebin artacağını ifade etti.

O yüzden ons altında yaşanan baskılanmaların orta ve uzun vade için yatırımcısına fırsat sunduğunu öne süren Memiş “Yıl içinde 2 bin 150 dolar olması yönündeki öngörümde bir değişiklik yok.” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön