15 / 05 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş'ten 'altın zamanı' açıklaması! Tarih bile verdi

Her dediği tutan İslam Memiş'ten 'altın zamanı' açıklaması! Tarih bile verdi

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Altında yaşanan gelişmeler yatırımcıları üzerken İslam Memiş, altın almak için en doğru zamanı takipçileriyle paylaştı. İşte tüm ayrıntılar...



Ons altın öngörüsünden sonra ons altın ve dolar kurunda yaşanabilecek gelişmeler üzerinden bir de gram altın beklentisini paylaşan İslam Memiş “Gram altın fiyatında da yükseliş öngörüm devam ediyor. Özellikle temmuz ayında 1200 lira seviyesi, yıl sonuna kadar da 1450 lira seviyesi öngörümde de değişiklik yok.” İfadelerini kullandı.

Emtia fiyatlarında yaşanabilecek geri çekilmelerin yatırımcılara fırsat sunacağını dile getiren Memiş “Altın almak isteyenler şu anda siz geç kaldınız.  Şimdi soğukkanlı şekilde beklemek zorundasınız. Koşa koşa gidip almak artık yeter. Biraz daha heyecansız olacaksınız. 14.70’den, 14.90’dan dövizini alan var. Kar satışı zaten olacak. Gram altın 890 liradan başladı, gitti 980 lira. Burada kar satışı olacak, herkes cebine parayı koyacak sonuçta. Destek seviyesi önce 950.” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön