15 / 05 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş'ten bomba tahmin! Altın bu tarihte rekor kıracak

Her dediği tutan İslam Memiş'ten bomba tahmin! Altın bu tarihte rekor kıracak

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili flaş tahminini açıkladı. İşte o tahmin...



Depremin ekonomiye olan etkisini değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alacakları uyardı. Dolar için beklediği seviyeleri açıklayan Memiş, dolar için 18,84-18,89 rakamlarının ekranlarda geçerli olduğunu aktararak serbest piyasada rakamların 19,10-19,30 seviyesinde yer aldığını belirtti.

Bu fiyat aralıkların devam edeceğini ifade eden İslam Memiş, kısa vadede kontrollü sürecin devam edeceğini söyledi. Döviz ile ilgili önemli uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Euro paritesinin oldukça düşük olduğunu ve ekranlarda 18,80-20,50 rakamlarının görüldüğünü söyledi.

Serbest piyasaya dikkat çeken Memiş, rakamların 20,18-20,30 rakamlarına ulaştığını ifade etti. Altın kahini 2023 yılında Dolar yerine Euro'nun daha çok değerleneceğini söyledi.

Elinde dolar olanları uyaran Memiş, 'Bugünlerde 1,05 bandında geçen EUR/USD paritesinin oldukça düşük olduğunu söyleyebilirim. Diğer atağında 1,05’den 1,11’e yükseldiğini, bu seviyeden gerilediğini anımsatmak isterim' dedi.

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşlere değinen İslam Memiş, gram ve ons altın ile ilgili önemli tahminlerde bulundu. Gram altın için beklediği yeni seviyeyi açıklayan Memiş, bir sonraki hedefinin 1550 TL olduğunu ifade etti. Dolar ve ons altında sert ataklar beklediğini söyleyen Memiş, yılın ikinci yarısını işaret etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön