02 / 05 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş'ten gram altın için bomba tahmin: Bu dalga büyük fırsat 

Her dediği tutan İslam Memiş'ten gram altın için bomba tahmin: Bu dalga büyük fırsat 

Altın fiyatlarında yeni gelişme... Geçtiğimiz günlerde 960 lira bandına kadar düşen gram altın doların durgunlaşmasıyla 994 lira seviyesine çıktı. Altın kurunda yaşanan bu dalgalanmanın yıl sonuna kadar devam edeceğini vurgulayan İslam Memiş, yatırımcılara 'fırsat' uyarısı yaptı.



Son dönemde altın fiyatlarındaki dalgalanma yatırımcıları endişelendiriyor. Fed faiz kararının ardından  dolar fiyatı 30 Eylül'de yeni bir rekor ile 18,55 TL'ye çıktı. Dün gece saatlerinde iyi bir yükselişle 990 seviyesini gören altın ise 988 liradan işlem görmekte. İniş ve çıkışlar altını güvenli liman olarak gören yatırımcısını tedirgin etmekte. Peki altın yükselecek mi, hangi seviyeleri görecek? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön