Altın & Dolar

Her tahmini tutan İslam Memiş şimdi de beklediği olası rekorları açıkladı!

Her yaptığı açıklama yatırımcılar tarafından adeta dört gözle beklenen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bugün için beklediği olası rekorları açıkladı. İşte Finans Analisti İslam Memiş’in o açıklamaları…


Yatırımcılar tarafından oldukça yakından takip edilen ve en gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın ve ons altında rekorlar birbirini kovalarken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bugün için beklediği olası rekorları tek tek açıkladı.

Yatırımcıların yakından takip ettiği gram altın fiziki olarak 2 bin 737 TL’den işlem görürken,  ons altın da 2 bin 520 dolardan satılıyor.

Peki Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın için telaffuz ettiği rakamlar ne? İşte yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan o rakamlar...


Haber Global’den Mehmet Sercan Tezcanoğlu imzalı habere göre yaptığı her açıklama gündeme bomba gibi düşen ve hem altını olanlar hem de altın almak isteyenler tarafından da yakından takip edilen Altın ve para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş her iki altında da bugün rekorların deneneceğin kaydederken,  ons altın için 2 bin 520 doları vermişti ki bu gerçekleşti bile. Fiziki gram altın için da 2 bin 775'in zorlanacağını belirtti. Şimdilik söz konusu bu seviyeye ulaşamadı fakat gün içinde işler değişebilir.

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam memiş, ons altının 2 bin 500 dolar rekorunu kırmasının ardından 2 bin 520 ve 2 bin 540 dolar direnç seviyelerini zorlayacağını belirtti ve misilleme haberini önceden aldıklarını dile getirdi.

Fakat Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bir uyarıda da bulundu ve "Ya da ters köşe yapıp 2 bin 380 dolar yapacak. Hafta sonu misilleme olmazsa ters köşeyi yaparlar" ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Finans Analisti İslam Memiş ayrıca açıklamasında son olarak sanal altını fizikiye çevirirken bankada ciddi zararlar edildiğini kaydetti ve sanal altın yerine fiziki altın alınmasını tavsiye etti.

 

5 bin TL'lik kirayı 17 bin TL yapmak isteyen ev sahibinden kiracısına tepki: Evimi gasp edemezsiniz!

Ataşehir’in iki mahallesinin daha imar sorunu çözülüyor!

Emlak ilanlarında yeni dönem başlıyor! Doğrulanmış İlan Düzenlemesi nedir?