Altın & Dolar

İslam Memiş şimdi de 'Herkes hazır olsun' diyerek yeni rakam verdi!

Katıldığı televizyon programında önemli değerlendirmeler yapan ve yaptığı her açıklama da altın yatırımcıları tarafından oldukça yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş şimdi de'Herkes hazır olsun' diyerek yeni rakam verdi.

Yaptığı her açıklama hem altın almak isteyenler hem de elindeki altını satmak isteyenler tarafından oldukça yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ons altını değerlendirdi. Haber Global'de yer alan habere göre Finans Analisti İslam Memiş, ons altında senenin 2. yarısında 2 bin 600 dolar beklentisini dile getirirken bunu geçerli kılacağını söylediği 3 etkeni de peş peşe sıraladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada bu etkenlerin gerçekleşmemesi durumunda altında fiyatların negatif etkilenebileceğini söyledi.

Her açıklaması gündeme adeta bomba gibi düşen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, karşımızda 2 bin 356 dolarda olan bir ons altın olduğunu söyleyerek, 2 bin 600 ve devamında 3 bin dolar ons altın beklentisinin sürdüğünü söyledi.

Finans Analisti İslam Memiş açıklamasında bu sözlerinden sonra altında yükselişi destekleyeceğini söylediği 3 etkeni sıralayarak hem tarih hem de fiyat verdi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamasında, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın da içinde yer aldığı merkez bankalarının altına talepleri olduğunu belirterek, bunun da fiyatlara yansıdığını söyledi. Açıklamasında 2 bin 300-2 bin 350 dolar aralığında bir ons altın olduğunu söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeniden yukarı yönlü hareketler gözlemlendiğini belirtti.

Açıklamasında 2024'ün 2. yarısında anlık fiyatlar, yükselişler olabileceğini kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, anlık sert yükselişlere karşı yatırımcıların duyarlı olması gerektiğini söyledi.

İlk hedef noktasının 3. çeyrekte 2 bin 600 dolar seviyesi olduğunu dile getiren Finans Analisti İslam Memiş, bunun sürpriz olmayacağını negatif etkileşimde de baskılanırsa başta Fed'in faiz artırımı süreciyle ilgili şahin tonda açıklamalar yapması gerektiğini söyledi. 

Gerilimler yaşanmaması gerektiğine, barış söylemlerinin yaşanması gerektiğine dikkat çeken İslam Memiş, enflasyon tarafında da merkez bankalarının hedeflemiş olduğu rakamların gerçekleşmesi gerektiğini, eğer bunlar olursa altında baskılanmanın süreceğini fakat şu anda düşüşe sebep olacak bir etken olmadığını söyledi. İslam Memiş altın tarafında 2024 yılının 2. yarısında 2 bin 600 doların geçerli olduğunu belirterek, yaşanan düşüşlerin birer alım fırsatı sunduğunu söyledi. 

İstanbul'un kalbi Şişli'ye 466 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Borsa İstanbul’da yılın ilk 6 ayında 22 şirketin halka arzı gerçekleşti. Halka arz hisseleri ne kadar kazandırdı?

CHP milletvekili Aykut Kaya'dan tepki: 7 bin TL kirayı zor ödeyenler, zamlı 11 bin 500 TL'yi nasıl ödeyecek?