06 / 05 / 2024

HerDem'de 55 yaş altındakilere ev yok!

HerDem'de 55 yaş altındakilere ev yok!

Etra Holding, Silivri'de hayata geçireceği HerDem projesiyle 55 yaş üzerindeki emeklilere 7/24 sağlık kontrolü, çiftlik yaşamı, spor alanları ve spa hizmetleri sunacak. 



TÜRKİYE’DE konut talebini belirleyen iki önemli faktör bulunuyor. Bunlardan ilki barınma ihtiyacı diğeri ise yatırım tercihi. Yani bazı insanlar ‘başlarını sokacak’ bir çatı için bazıları da tasarruflarım değerlendirmek için konut alıyor. Bu iki seçeneğin dışında belki de sunulan ürünler nedeniyle farklı bir konut talebi henüz yok. Bünyesinde Makro İnşaat ve Decovita Seramik gibi şirketleri barındıran Etra Holding ise yeni bir konsept ile tüketicilerin karşısına çıkıyor.

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Akşam'da yer alan habere göre, Etra Holding, ABD’li yaşam uzmanı Avendelle ve Acıbadem Sağlık Grubu’yla birlikte insanların emeklilik döneminde yaşayabilecekleri HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinin ilkini İstanbul’un Silivri İlçesi’nin Selimpaşa Ortaköy beldesinde hayata geçiriyor. Bu evlerden birine sahip olabilmenin ilk şartı 55 yaş üzerinde olmak. Mimari, içerik ve hizmetler bakımından Türkiye’de ilk olan, yaşam köylerinden birini oluşturduklarım söyleyen Etra Holding Yönetim Kurulu Başkam Ercan Uyan, “HerDem’le büyüklerimiz hayal ettikleri sağlıklı ve konforlu hayata kavuşacak” dedi.

7/24 SAĞLIK KONTROLÜ

Uyan sözlerine şöyle devam etti: “Anne babalarınız için hepimiz ‘sıhhat ve afiyet’ dileriz. İşte 614 haneden oluşan Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nde, büyüklerimiz sosyal bir ortamda bulunacak, yeşillikler içinde yaşayacak, her türlü aktiviteden faydalanacak ve sağlıkları 7/24 uzmanların kontrolünde olacak. HerDem’i oluştururken yola bu amaçla çıktık. HerDem bünyesinde en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

7 bölgedeki yöresel konaklar ilham oldu

 HERDEM'de konakların dış bölümü, Türkiye'nin yedi bölgesindeki yöresel konaklardan ilham alınarak tasarlandı. Hanelerin kapısı ise komşuluk ilişkilerinin gelişmesi için ortak kullanım alanı olarak tasarlanmış üstü açılabilir bir avluya açılıyor kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Hayatın üçte biri emeklilikte geçiyor

ERCAN Uyan, emeklilik yaşı yasal olarak 63-65 olsa da ortalamada 55 yaşında emekli olmuş büyük bir kitlenin olduğu belirterek Günümüzde ortalama insan ömrü 80'e dayanırken, 55 yaşında emekli olmuş bir kitle var. Ömrün nerdeyse üçte birinden söz ediyoruz. Amerika'da yaşlılar için sosyal ve aktif bir yaşam konseptinin geliştirildiğini gördük. Bizim de isteğimiz bu yöndeydi ve HedDem'i kurduk" dedi

http://www.herdemsyk.com/


Geri Dön