16 / 05 / 2024

Herkes bu bankaya akın ediyor! Bu ödemeler Promosyonda çığır açabilir

Herkes bu bankaya akın ediyor! Bu ödemeler Promosyonda çığır açabilir

Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını yenilediğini halka ilan etti. Yeni promosyon rakamlarını duyanlar Garanti BBVA'ya akın etmeye başladı. İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyonları.



Promosyon ödemesinin müşteri hesabına iletilmesi ile taahhüt zamanı başlar.

Promosyon ödemeleri SGK aracılığı ile tespit edilen şartlar çerçevesinde yapılır.

Birden fazla emekli ylığı ödemesi alan müşterilerimiz promosyon isteğinde bulunduğunda emekli aylıklarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.


Promosyon ödemesi, genellikle bir şirketin müşterilerine veya çalışanlarına sunulan ek bir ödemedir. Promosyonlar, belirli bir hedefe ulaşmak, sadakati teşvik etmek, satışları artırmak veya çalışanları motive etmek gibi amaçlarla kullanılabilir.

Müşterilere yönelik promosyon ödemeleri genellikle satın alma teşvikleri olarak kullanılır. Örneğin, bir şirket belirli bir ürün veya hizmeti satın alan müşterilere indirimli fiyatlar, hediye çekleri, ücretsiz ürünler veya hizmetler sunabilir. Bu tür promosyonlar, müşteri memnuniyetini artırabilir, sadakati teşvik edebilir ve tekrarlı satışları teşvik edebilir.

Herkes bu bankaya akın ediyor! Bu ödemeler Promosyonda çığır açabilir

Çalışanlara yönelik promosyon ödemeleri ise çalışanların performanslarını ödüllendirmek, motivasyonlarını artırmak ve bağlılıklarını artırmak amacıyla kullanılır. Bu tür promosyonlar, maaş artışı, prim ödemeleri, bonuslar, tatil hediyeleri veya çalışanların şirketin hisselerini satın alma imkanı gibi çeşitli şekillerde gerçekleştirilebilir. Bu tür ödemeler, çalışanların memnuniyetini artırabilir, performanslarını teşvik edebilir ve şirket içi rekabeti teşvik edebilir.

Promosyon ödemeleri, şirketlerin pazarlama stratejileri veya insan kaynakları politikaları çerçevesinde kullanılır.

Piyasa dehası İslam Memiş'ten kritik yorum! Borsa yükselecek mi? düşecek mi? 

Merakla beklenen Redmi 12 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Epic Games oyuncuları sevinçten havaya uçuracak! Bu oyun serisi bedava oldu


Geri Dön