15 / 05 / 2024

Herkes merakla bekliyordu! O rakamlar resmen açıklandı!

Herkes merakla bekliyordu! O rakamlar resmen açıklandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 10 milyar 3 milyon TL azaldı ve 6 trilyon 326 milyar 767 milyon TL'ye geriledi.



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun yayımladığı haftalık bültene göre, sektörün kredi hacmi 14 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla 10 milyar 3 milyon TL azaldı. Yine açıklanan resmi rakamlara göre, söz konusu dönemde toplam kredi hacmi 6 trilyon 336 milyar 770 milyon TL'den 6 trilyon 326 milyar 767 milyon TL'ye indi.

Herkes merakla bekliyordu! O rakamlar resmen açıklandı!

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, Bankacılık sektöründeki toplam mevduat da (bankalararası dahil), geçen hafta 65 milyar 614 milyon TL artış gösterdi. Merakla beklenen rakamlara göre, söz konusu haftada yüzde 0,9 yükselen bankacılık sektörü toplam mevduatı, 7 trilyon 147 milyar 508 milyon TL şeklinde oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön