14 / 05 / 2024

Hesham Al Qassim: Dubai Investments'in CEO'su! Hesham Al Qassim kimdir? 

Hesham Al Qassim: Dubai Investments'in CEO'su! Hesham Al Qassim kimdir? 

Denizbank yönetim kurulu başkanı Hesham Al Qassim kaç yaşında? Denizbank yönetim kurulu başkanı Hesham Al Qassim nerede eğitim almıştır?



2005 yılında Dubai Investments şirketine katılan Al Qassim, burada farklı pozisyonlarda görev almıştır. 2013 yılında Dubai Investments Park (DIP) Limited şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığına atanmıştır ve bu şirketin başarılı bir şekilde yönetilmesinde büyük rol oynamıştır. 2017 yılında ise Dubai Investments'in CEO'su olarak atanan Al Qassim, şirketin büyümesine ve gelişmesine liderlik etmektedir.

Al Qassim, aynı zamanda BAE'de birçok farklı kurum ve kuruluşta görev almıştır. Bunlar arasında Dubai Finansal Piyasaları İdaresi Yönetim Kurulu Başkanlığı, BAE Yatırım Otoritesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Dubai Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Dubai İş İnsanları Konseyi Başkan Yardımcılığı gibi pozisyonlar yer almaktadır.

Hesham Al Qassim, BAE'nin başarılı iş adamlarından biri olarak kabul edilmektedir ve ülkenin ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlamıştır.

 


Geri Dön