29 / 04 / 2024

Hilti Türkiye büyümeye devam ediyor!

Hilti Türkiye büyümeye devam ediyor!

İNOVATİF ürünleri ve çözüm odaklı yaklaşımı ile inşaat profesyonellerinin vazgeçilmezi olan Hilti Türkiye, 2014'te yüzde 35 büyüme ile talihinin en yüksek büyüme rakamını gördü.



2015 yılında en az yüzde 20 büyüme öngören Hilti Türkiye'nin hedefi, her yıl ortalama yüzde 20 ile inşaat sektörünün üzerinde sürdürülebilir büyümek. Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan. Moğolistan, Kırgızistan. Ermenistan. Gürcistan. Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak olmak üzere 10 ülkenin bağlı olduğu Hilti Türkiye'nin büyüme rakamları, Türk inşaat sektörünün 2014'teki yaklaşık yüzde Tli'ık büyümesi göz önüne alındığında dikkat çekiyor. Hilti. aynı zamanda 2015 yılında Türkiye pazarına 24 yeni ürün sunmaya hazırlanıyor. 



İnşaat sektörünün jenerik markası Hilti, 2014 yılını Türkiye pazarında l'asif Yangın Duıduıııcular, Donatı Tarama Cihazlan, Elmaslı Sistemler ve Direkt Tespit Sistemlerinde pazar lideri olarak kapattı. Dünya inşaat sektöründe kablosuz Lininlere doğıv bir yönelmenin söz konusu olduğunu Mitten Hilti Türkiye ve Ona Asya Genel Miidüıii Mehmetçik Kalay, sektördeki bu trendin en az kablolu ürünler kadar iyi performansa sahip kablosuz ürünleri olanHilti Türkiye'ye ivme kazandırdığınıbcliıtti. 2014 yılında kablosuz ürün gamında yaklaşık yüzde 86gibi yüksek bir büyüme yaşadıklarına dikkat çeken Mehmetçik Kalay, "Kablo çekme derdine son veren kablosuz lininler kablo kopması nedeniyle yaşanan maliyeti sıfıra indiriyor. 


Ortadoğu


Geri Dön