16 / 05 / 2024

Hilti Türkiye büyümesi

Hilti Türkiye büyümesi

İNOVATİF ürünleri ve çözüm odaklı yaklaşımı ile inşaat profesyonellerinin vazgeçilmezi olan Hilti Türkiye, 2014'te yüzde 35 büyüme ile talihinin en yüksek büyüme rakamını gördü.

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

2023’te Türkiye ekonomisi büyüyecek mi? Ne kadar büyüyecek?

Reuters, Türkiye’nin 2023 yılında 2.8 büyüyeceğini tahmin etti. Türkiye ekonomisinin ilk üç aylık dönemde yüzde 3.9 büyümesi, 2023 yılı genelinde ise yüzde 2.8 büyümesi öngörülüyor.

Türkiye ekonomisinin 2023'te yüzde 2.8 büyümesi bekleniyor!

Yapılan anket çalışması sonuçlarına göre Türkiye ekonomisi birinci çeyrekte yüzde 3.9 oranında büyüyecek. Yılın tamamındaki büyüme oranı ise 2.8 olarak tahmin edildi.

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

'Türkiye Tek Yürek'te bağış rekoru kırıldı!  115 milyar 146 milyon 528 bin TL

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm televizyon kanalları ortak yayında düzenlenen yardım kampanyası için bir araya geldi.

Dünyada düşen gıda fiyatları Türkiye'de yükselmeye devam ediyor

Dünyada gerileyen gıda fiyatları Türkiye'de yükselmeye devam ediyor. OECD ülkeleri içinde gıda fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, dünya genelinde başlayan düşüş trendi ise maalesef Türkiye'de gerçekleşmiyor.

Akaryakıt krizi büyüyor! Satışlara kısıtlama geldi!

Fransa'da yaşanan rafinerilerdeki grevler sebebiyle akaryakıt krizi büyümeye devam ediyor. Benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluşurken, zaman zaman yaralanmayla sonuçlanan kavgalar da çıkıyor.

Dünya'da konut satışları dibi gördü, Türkiye'de yüzde 31 arttı!

MasterTürk tarafından yapılan araştırmaya göre senenin ilk yarısında ABD, Fransa, İngiltere ve Çin gibi ülkelerde konut satışları düşerken, Türkiye'de yüzde 31'lik bir yükseliş yaşandı.

Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacak! 

Emlakjet tarafından Nisan 2022'ye ilişkin emlak verileri kapsamında Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacağı ortaya çıktı. 

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Türkiye'de Yılın Otomobili seçimi için 7 finalist belli oldu! İşte finale kalan adaylar arasındaki en iddialı model

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçimi için 38 aday arasından finale kalan 7 model açıklandı.

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 için adaylar belli oldu! 36 model listede...

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 organizasyonu bu yıl yedinci kez düzenlenecek. Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından gerçekleştirilecek organizasyon için 36 model aday gösterildi...

Hilti Türkiye büyümesi Haberi

Hilti Türkiye büyümesi

2015 yılında en az yüzde 20 büyüme öngören Hilti Türkiye'nin hedefi, her yıl ortalama yüzde 20 ile inşaat sektörünün üzerinde sürdürülebilir büyümek. Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan. Moğolistan, Kırgızistan. Ermenistan. Gürcistan. Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak olmak üzere 10 ülkenin bağlı olduğu Hilti Türkiye'nin büyüme rakamları, Türk inşaat sektörünün 2014'teki yaklaşık yüzde Tli'ık büyümesi göz önüne alındığında dikkat çekiyor. Hilti. aynı zamanda 2015 yılında Türkiye pazarına 24 yeni ürün sunmaya hazırlanıyor. 



İnşaat sektörünün jenerik markası Hilti, 2014 yılını Türkiye pazarında l'asif Yangın Duıduıııcular, Donatı Tarama Cihazlan, Elmaslı Sistemler ve Direkt Tespit Sistemlerinde pazar lideri olarak kapattı. Dünya inşaat sektöründe kablosuz Lininlere doğıv bir yönelmenin söz konusu olduğunu Mitten Hilti Türkiye ve Ona Asya Genel Miidüıii Mehmetçik Kalay, sektördeki bu trendin en az...