02 / 05 / 2024

Hilton Garden Inn Sütlüce Oteli'nin dış cephesinde Starkbau kullanıldı!

Hilton Garden Inn Sütlüce Oteli'nin dış cephesinde Starkbau kullanıldı!

Alpsan Alüminyum'un sahip olduğu birikim ve uzmanlık yeni bir ürüne hayat verdi. Starkbau dış cephe giydirme sistemleri ilk kez, Hilton Garden Inn / Sütlüce otelinde kullanıldı



Alpsan Alüminyum’un %100 yerli Starkbau markası, turizm/konaklama dünyasının önde gelen markası Hilton’un Sütlüce’deki Hilton Garden Inn’in dış cephe giydirme ve pencerelerinde kullanıldı. Kolay montajı, korunaklı dokusu ve estetik görünümü ile tercih edilen Starkbau dış cephe giydirme alanında tercih edilen bir markaya dönüşüyor.

Starkbau: %100 Yerli ve Kaliteli

Alpsan Alüminyum, alanında sahip olduğu yetkin birikimini kullanarak kendi dış cephe giydirme markası Starkbau’yu üretti. Starkbau, dış cephe sistemlerinin en büyük sorunları ısı, rüzgar ve su geçirgenliğini maksimum düzeyde önlüyor. Ayrıca farklı uygulama alternatifleri sunmasının yanı sıra projenin estetiğine uyum sağlaması için oval kapak seçenekleri de sunuyor. Starkbau, bu alanda dünya çapında prestije sahip Almanya’daki bilimsel araştırmalar merkezi IFT Rosenheim tarafından kalite belgesine layık görüldü. Bu merkezdeki testlerde özellikle rüzgar ve su yalıtımı konusunda üst seviyelerde performans gösterdi. Anahtar çözümü hizmet olarak sunulan Starkbau kalite, işlevsellik ve estetikten ödün vermeyen yapılar için bulunmaz bir çözüm ortağı.

Alpsan Alüminyum Genel Müdür Yardımcısı Tolga Abbasoğlu, Starkbau’nun yaratılma süreci için şu noktalara değindi:

“Alüminyum alanındaki tecrübemizi mimar ve mühendislerden oluşan ekibimizin uzmanlığıyla birleştirerek Starkbau markasına hayat verdik. 1 yıla yakın bir süre içinde titiz ve özenli çalışmalar sonucunda üretilen Starkbau, Almanya’nın prestijli kurumu IFT Rosenheim’dan kalite belgesi aldı. Hilton Garden Inn Sütlüce’nin Starkbau’yu tercih etmesi bizim için ilk adım ve önemli bir referanstır. Starkbau’da, profil genişliklerinin maksimum güneş ışığını alacak şekilde tasarlanması gibi ayrıntılara da önem verdik. Cephe sisteminin ışıklık sistemi ile uyumlu olması gibi sistem kendi içinde de entegre çalışıyor.”

Abbasoğlu ayrıca şu görüşleri ekledi:
“Starkbau pencere sistemleri ile esneklik ve çözüm sunma anlamında yeniliklere devam ediyoruz. Alpsan olarak aynı sistemle birçok açılım imkanı sunuyor, tüm aksesuar talebini bizzat karşılıyoruz. Ürünlerimizin Avrupa standartlarına uygun olması kalitesini gösterirken, estetik görünümü de görsel sunumunu güçlü kılıyor. Dış cephe giydirme alanında Türkiye’nin markası olacak olan Starkbau’yu yurt içi ve yurt dışında sunuyor olacağız.”

www.alpsan.com


Geri Dön