17 / 05 / 2024

Hisse senedi yatırımcı sayısı 30 Haziran haftasında geriledi!

Hisse senedi yatırımcı sayısı 30 Haziran haftasında geriledi!

Merkezi Kayıt Kuruluşu(MKK) verilerine göre hisse senedi yatırımcı sayısı 30 Haziran haftası itibarıyla 106 bin 469 kişi azaldı. 



BORSA YENİ HAFTAYA REKORLA BAŞLADI!

Yatırımcılar tarafından heyecanla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 1,88 artışla rekor seviye olan 5.867,23 puandan giriş yaptı.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, önceki kapanışa kıyasla 108,12 puan artarak yüzde 1,88 değer kazandı ve 5.867,23 puana yükseldi.

Hisse senedi yatırımcı sayısı 30 Haziran haftasında geriledi!

Konu ile ilgili açıklanan rakamlara göre; Bankacılık endeksi yüzde 1,13 ve holding endeksi yüzde 1,61 artış meydana geldi. Öte yandan  tüm sektör endeksleri yükselirken, en fazla kazandıran ise yüzde 4,62 seviyesiyle ulaştırma oldu.

Salı günü yükseliş eğilimini peş peşe dördüncü işlem gününe taşıyan BIST 100 endeksi, yüzde 0,46 değer kazancıyla günü 5.759,11 puandan tamamladı ve böylece kapanış rekorunu tazelemiş oldu. Ayrıca endeks gördüğü en yüksek seviye rekorunu da 5.766,58 puana taşıdı.

Borsa İstanbul'da ve dolar kurunda bomba rakamlar! Yatırımcılar tek tek açıklanan bu rakamlara göz atın! 

Borsa yeni haftaya rekorla başladı!

Uzman isimler borsanın röntgenini çekti! Yatırımcılara hayati şifreler

Yatırımcılar dikkat! Borsada yeni zirveler yolda!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön