03 / 05 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Borsada yeni zirveler yolda!

Yatırımcılar dikkat! Borsada yeni zirveler yolda!

Merakla beklenen Cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra Borsa İstanbul’daki  olumlu yükseliş Kurban Bayramı ve sonrasında da devam ediyor. İşte yatırımcıları yakından ilgilendiren o detaylar...



Merakla beklenen Cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra Borsa İstanbul’daki  olumlu yükseliş Kurban Bayramı ve sonrasında da devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, seçimlerden sonra dolar, euro ve altın art arda rekor kırıp yükselirken borsada da olumlu yükselişler de görüldü. Paylaşılan bilgilere göre, yabancı yatırımcıların borsadaki payının yüzde 29'a ulaştığı ve yeni zirvelerin olması bekleniyor.

Yatırımcılar dikkat! Borsada yeni zirveler yolda!

Peki Borsa İstanbul'da son durum ne? Borsa İstanbul'daki olumlu yükseliş devam edecek mi? Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri ne? İşte yatırımcıları yakından ilgilendiren o detaylar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön