02 / 05 / 2024

Hollanda işçi alımı yapacak! Yurt dışında çalışmak isteyenlere fırsat

Hollanda işçi alımı yapacak! Yurt dışında çalışmak isteyenlere fırsat

Avrupa Birliği ülkelerinden Hollanda, sera ve gıda sektöründe istihdam edilmek üzere işçi arıyor. Hollanda hükümeti işçi açığını kapatmak için bazı riskleri bile göze aldı. İşte detaylar...



Avrupa'nın ekonomik seviyesi en yüksek ülkelerinden olan Hollanda, sera ve gıda sektöründe çalışacak işçi arıyor. Hükümet söz konusu alanlarda istihdam edilmek üzere işçi alımları yapacak.

Ülkede yaşanan işçi sıkıntısına çözüm arayan Hollanda Sosyal İşler ve Çalışma Bakanı Karien van Gennip, açığı kapatmak için Fransa'daki banliyölerde yaşayan işsiz ve "sorunlu" gençlerin bile ülkeye alınabileceğini ifade etti.

Bakan Katrien van Gennip, ülke ekonomisinin göçmen işçi olmadan yürüyemeyeceğini ifade etti.

Bakan sıkı işgücü piyasası nedeniyle, şu anda çok sayıda personele ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön