06 / 05 / 2024

Honda 10 elektrikli motosikletini piyasaya sürecek

Honda 10 elektrikli motosikletini piyasaya sürecek

Dünya motosiklet devi Honda, 2050 yılına kadar tüm ürünleri ve kurumsal faaliyetleri için sıfır karbon hedefine ulaşmayı planlıyor. Bu çerçevede Honda, 2025 yılına kadar dünya çapında 10'dan fazla elektrikli motosiklet modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.



Dünyanın satılan yaklaşık 50 milyon elektrikli motosikletinin yüzde 90'ından fazlasını oluşturan Commuter EM ve Commuter EB ürünleri için en büyük pazar olan Çin'e ek olarak, Asya, Avrupa ve Japonya 2022 ve 2024 yılları arasında olacak. Model satışa sunulacak. FUN EV platformunu temel alan banliyö EV'lerine ek olarak Honda, 2024 ve 2025 yılları arasında Japonya, ABD ve Avrupa'daki müşterilere üç büyük FUN EV modeli gösterecek.

Honda ayrıca sürüş eğlencesini gelecek nesle aktarmak için tasarlanmış bir Kids Fun EV modelini de tanıtacak. Şarj altyapısının yükseltilmesi ve akü özelliklerinin standartlaştırılması, elektrikli motosikletlerin yaygın olarak benimsenmesi için kritik öneme sahiptir. Honda, şarj altyapısının geliştirilmesi kapsamında pil paylaşımını genişletmeyi ve elektrikli motosiklet modellerini katı hal pillerle tam olarak donatmayı hedefliyor.

 

U.S. Polo ayakkabı ve çantada sezon finali: sepette yüzde 60’a varan indirim! U.S. Polo 12 Ekim 2022 fiyat

listesi

Eşofman takımından dumbell’a sporcuların aradığı her şey Bim’de! Bim 14 Ekim 2022 fiyat listesi 


Geri Dön