28 / 04 / 2024

Honda Accord'un Mart zammı merak ediliyor! İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

Honda Accord'un Mart zammı merak ediliyor! İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

Muadilleri arasında en popüler otomobiller arasında olan Honda Accord, donanım seviyesi olarak çağdaş bir çizgiye sahiptir. Tekrar dizayn edilen Accord 2023'e damga vuracak gibi Peki 05 Mart 2023 fiyat listesi nedir?



Genel bakış

Honda Accord , En İyi 10'umuzu elde edilen bir Otomobil ve Sürücü favorisidir.geniş iç dizaynı, sürücü dostu yol tutuşu ve hatasız yapı  kalitesi ile her yıl ödül alıyor. 2023 için, çarpıcı genel yetkinliği nedeniyle bir kez daha 10Best ödülünü kazandı. Accord, 2023 model sene için tümüyle yeni ve Honda'nın saygıdeğer aile sedanına uygulanan tartışmasız en güzel zarif bir dizayna sahip. 

Hibrit aktarma organı, bu yeni jeneraayon için Accordların daha önemli bir parçası haline geldi çünkü en ucuz iki donanım dışında tümünde standart. Bu ikisi, LX ve EX, eski tarzdan iletilen tanıdık 192 beygirlik turboşarjlı 1,5 litrelik dört silindirli gaz motoruyla işliyor ve yalnızca sürekli değişken otomatik şanzımanla (CVT) geliyorlar. Üst kaplamaların hepsi, CR-V'den esasen bozulmamış olarak emanet alınan yeni bir 204 hp dört silindirli hibrit sistem aracılığı ile destekleniyor.

Honda Accord un Mart zammı merak ediliyor! İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

Accord'un mühendisleri, yakın tarihte tekrardan dizayn edilenden ödünç alınan tasarım öğeleriyle kabini süsleyerek yakışıklı dış tasarımı tamamlamışlar.

Honda Accord, Honda tarafından 1976'dan beri üretilen orta boy bir otomobildir. Segmentindeki en popüler otomobillerden biridir ve yıllar içinde çeşitli  değişikliklere ve yeniden tasarımlara uğramıştır. Accord güvenilirliği, yakıt verimliliği ve genel değeri ile bilinir. Her biri farklı özellik ve kolaylıklar sunan LX, Sport, EX, EX-L ve Touring dahil olmak üzere çeşitli donanımlarda mevcuttur.

Honda Accord'un Mart zammı merak ediliyor! İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

 


Geri Dön