27 / 04 / 2024

Honda City’de cep yakan fiyatı! Tamı tamına 175 bin 500 TL zam geldi!

Honda City’de cep yakan fiyatı! Tamı tamına 175 bin 500 TL zam geldi!

Honda’dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Türkiye’de en çok tutulan otomotiv üreticilerinden Honda, temmuz ayı kapsamında City modeline tam 175 bin 500 TL zam yaptığını açıkladı.



Honda, resmi internet sitesinden güncel fiyat listesini paylaştığını duyurdu. Yeni fiyat listesine bakıldığında City modeline cep yakın bir zam geldiği görüldü.

ETKİLEYİCİ YOL ARKADAŞINIZ

Yaşamınızda her ayrıntı, her hamle, her ihtimal fazlasıyla düşünülmesi gerektiğine inanıyorsanız, bu otomobil yaşamı her yönüyle düşünenlerin tercihi olacak şekilde dizayn edildi.

Sportif ön ve arka tampon dizaynı ile eşsiz, şık çift renk alaşımlı jantlarıyla göz alıcı, LED ön ve arka farlarıyla prestijli, yola çıktığınız zaman aktif ve dinamik hayat stilinize uyum sağlayacak kadar akıllı.

Honda City’de cep yakan fiyatı! Tamı tamına 175 bin 500 TL zam geldi!

YOLU UZATACAK KADAR KEYİFLİ

İster uzun bir yolculukta ister kentte kısa bir turda… Bu otomobil, yolculuk esnasında ihtiyacınız olacak her şey düşünülerek tasarlandı. Konforunuz için geniş iç hacmi, önde ve arkada yer alan saklama alanları, anahtarınızın nerede olduğunu düşünmenize gerek kalmayacak anahtarsız çalıştırma teknolojisi hem sizin hem sevdikleriniz için ideal sıcaklığı ayarlayan otomatik kliması, yolculukta şarkılarınızın size eşlik etmesi için 8 inç multimedya sistemi, Apple CarPlay ve daha pek çok özelliği ile beraber her yönüyle düşünenlere hep daha fazlasını vadediyor.

Peki, Honda City’nin temmuz ayı fiyatı ne kadar? Teknik özellikleri neler? İşte merak edilen detaylar...


Geri Dön