29 / 04 / 2024

Honda resmen çıldırdı! Accord modeline tam 281 bin 500 TL zam yaptı!

Honda resmen çıldırdı! Accord modeline tam 281 bin 500 TL zam yaptı!

Honda’dan hayranlarını üzen dev zam haberi geldi. Honda, son bir ayda Accord modeline tamı tamına 281 bin 500 TL zam yaptı.



Nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyatlarını yenileyen Honda, temmuz ayı doğrultusunda da fiyatlara güncellemeye gitti. Yapılan güncelleme sonrasında Honda Accord modeline tam 281 bin 500 TL zam geldiği öğrenildi. Honda, Accord modelinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden takipçileriyle paylaştı.

 Honda resmen çıldırdı! Accord modeline tam 281 bin 500 TL zam yaptı!

HONDA ACCORD

Öte yandan, Yeni Accord’un direksiyonuna geçtiğinizde konforu en üst düzeyde hissedeceksiniz. Geniş iç kabin ferah bir yaşam alanı sunacak. Bunun yanı sıra, alçak oturma pozisyonu sportif bir sürüş tecrübesi yaşatacak. İç mekânda kullanılan özel malzemeler her temasta kaliteyi ve kusursuzluğu size hissettirecek.

Bu otomobilin olgun, yalın ve sportif hatlara sahip dış dizaynı zamana meydan okuyan ruhunun adeta bir yansıması. Ön kaput dizaynından arka stop lambalarına kadar güçlü çizgilerle donatılmış dizaynı ile beraber çıktığı her yolda ağırlığını ortaya koyacak.

Peki, gelen dev zammın ardından Honda Accord modelinin yeni fiyatı ne kadar oldu? Honda Accord’un teknik özellikleri neler? İşte Honda Accord’a ilişkin merak edilen detaylar...


Geri Dön