10 / 05 / 2024

Honda’dan zam rekoru! Jazz e-HEV modeline tam 206 bin 500 TL zam geldi!

Honda’dan zam rekoru! Jazz e-HEV modeline tam 206 bin 500 TL zam geldi!

Honda’dan takipçilerine bu sefer kötü haber geldi. Honda, temmuz ayı kapsamında Jazz e-HEV modeline tamı tamına 206 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.



Türkiye pazarında en büyük paya sahip otomobil üreticilerinden biri olan Honda; nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Yeni listeyi resmi internet sitesinden yayımlayan Honda, Jazz e-HEV modeline tam 206 bin 500 TL zam yaptığını açıkladı. Hal böyle olunca, Honda Jazz e-HEV’in yeni fiyatı araştırılmaya başlandı. Peki, Honda Jazz e-HEV’in temmuz ayı fiyatı ne kadar oldu? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Honda’dan zam rekoru! Jazz e-HEV modeline tam 206 bin 500 TL zam geldi!

e:HEV HİBRİT TEKNOLOJİSİ

Yeni jenerasyon e: HEV hibrit teknolojisi, dinamik bir elektrikli sürüş tecrübesi vadediyor. Tüm bu özellikleri ile beraber yeni Jazz ailesi yüksek performans, düşük emisyon ve bunun yanı sıra, yakıt tasarrufu sağlıyor. Gelişmiş teknolojisi ile bu araç, günümüzün otomobil dünyasına adeta yol gösterip kendin sınıfında ön plana çıkıyor.

GELİŞMİŞ DIŞ TASARIM

Yeni Jazz Hibrit ailesi, çağdaş ve muhteşem hatları ile beraber aerodinamik açıdan verimli olmanın yanı sıra dinamik bir görünüm sağlıyor. Ona ilave edilen her bir ayrıntı Jazz’a çağdaş, zeki bir görünüm ve eşsiz bir kişilik kazandırıyor.

Peki, Honda Jazz e-HEV modelinin yeni fiyatı kaç TL oldu? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön