29 / 04 / 2024

Honda Jazz'dan Haziran ayına özel fiyatlar! Yeni zam gelmeden koşun! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi!

Honda Jazz'dan Haziran ayına özel fiyatlar! Yeni zam gelmeden koşun! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi!

Honda Jazz'ın Haziran ayı fiyatları resmen açıklandı! Peki, Honda Jazz Haziran 2022 fiyatları ne kadar? İşte Honda Jazz 21 Haziran 2022 fiyat listesi... 



Honda Jazz e:HEV, güncellenen tasarımı ve gelişmiş teknolojisi ile araba alacak kişlerin en çok araştırdığı modeller arasında yer alıyor. Gelişmiş Jazz ve sportif Jazz Crosstar olmak üzere iki farklı versiyonuyla satışa çıkarılan Jazz, kendine özgü çizgileri ve fonksiyonel özellikleriyle ilgi odağı oluyor.

Honda Jazz, sürüş kolaylığı sağlayan panoramik ön camı, ön ızgarası, güçlü ön tasarımı ve 16 inç alaşımlı jantlarıyla görüntüsünü ve performansı üst seviyeye çıkıyor.

Honda Jazz dan Haziran ayına özel fiyatlar! Yeni zam gelmeden koşun! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi!Honda Jazz e:HEV, sorunsuz bir hibrit sürüş deneyimi sunmak amacıyla 3 farklı sürüş modunu bir araya getiriyor. Jazz, yeni nesil tasarımlı ergonomik ön koltukları ve geniş diz mesafesiyle yolculuk konforunu yükseltiyor. Yeni 7 inç dijital gösterge ve 9 inç Honda Connect dokunmatik multimedya ekranıyla tüm uygulamaları yönetmeye olanak sağlayan Jazz, 60:40 oranında katlanabilen koltukları ile de beğeni topluyor.

Peki Honda Jazz Haziran 2022 fiyatları ne kadar? İşte Honda Jazz 21 Haziran 2022 fiyat listesi... 


Geri Dön