05 / 05 / 2024

Honda’nın ilk SUV modeli ortaya çıktı!

Honda’nın ilk SUV modeli ortaya çıktı!

Honda, yeni yüzde 100 elektrikli SUV modeli Prologue'u bugün resmi olarak meraklılarına tanıttı. 2024'te satışa sunulması beklenen yeni modeli Honda Prologue, markanın Kuzey Amerika pazarındaki ilk elektrikli SUV aracı da olacak.



Honda’nın ilk SUV modeli ortaya çıktı!

Yan ayna kapakları ve kapı kolları Prologue’da çamurluk ve eteklerdeki eklentilerle uyum sağlayacak şekilde parlak siyah renkte tasarlanmış. Aracın şarj girişi sol ön çamurlukta yer alıyor. Arkada tarafta ise spoyler, LED stoplar, siyah panel ve difüzör ile Range Rover Evoque'u anımsatan bir tasarıma yer verilmiş.

Honda, Prologue modeli için General Motors ile birlikte çalışıyor. Otomobil General Motors’un Ultium adıyla bilinen elektrikli otomobil platformu üstüne inşa ediliyor. Prologue, Honda’nın geniş ölçekli bir elektrikli araç planlarının da ilk halkası olma özelliğini taşıyor.

Honda Prologue hakkındaki tüm detaylar henüz yayınlanmış değil. Menzil bilgisi ve fiyat merak edilen bilgiler arasında başı çekiyor. Honda’nın bu ve benzeri ayrıntıları da önümüzdeki dönemde açıklaması bekleniyor.

Honda Prologue, General Motors ortaklığı ile geliştirilen bir model. Bu nedenle de ABD'li üreticinin yeni Ultium EV platformu üzerine kurulduğunu biliyoruz. Elektrikli SUV'un dört tekerlekten çekişli şekilde piyasaya sürüleceği dışında teknik bilgi paylaşılmadı. Görünen o ki şimdilik paylaşılan fotoğraflarla yetinmek zorundayız.  

Ford’un yıldızına Ekim zammı! Ford Puma 2022 fiyat listesi

Honda’dan göz kamaştıran yeni CB750 Hornet 

 


Geri Dön