18 / 05 / 2024

HSBC’den bayram öncesi sevindirecek haber! Ay sonuna kadar bu parayı alın!

HSBC’den bayram öncesi sevindirecek haber! Ay sonuna kadar bu parayı alın!

HSBC, Advantage müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenlediğini ve kampanya kapsamında 300 TL NakitPuan hediye edileceğini duyurdu. Kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini açıklayan HSBC, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya, Saat&Saat mağazaları veya saatvesaat.com.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerde geçerli olacak.

  • NakitPuan kampanyasına katılmak için 01 Haziran - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında “SAAT” yazıp, HSBC’nin sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4477'ye SMS göndererek kayıt olunacak. Alınacak kampanya katılım onay mesajından sonra kampanyaya katılım sağlanacak. Kampanyaya katılım kapsamında gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi kampanya katılım mesaj tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek. HSBC Bank A.Ş.’nin mesaj tarife ücretlerine yönelik bir sorumluluğu bulunmuyor.

HSBC’den bayram öncesi sevindirecek haber! Ay sonuna kadar bu parayı alın!

  • NakitPuan kampanyalarından bir müşteri, bir defa, 3 bin TL ve üzeri ilk harcamasında yararlanabilecek. Bunun yanı sıra, en fazla 300 TL NakitPuan kazanabilecek.

  • Kampanya kapsamında kazanılan NakitPuan’lar kampanyaya kayıt olup, işlem gerçekleştirdiğiniz kredi kartınıza 04 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecek. Aynı zamanda, 1 Ağustos 2023 tarihi sonuna kadar Advantage anlaşmalı işyerlerinde geçerli olacak.

  • Kazanılan NakitPuan’lar internet üzerinden yapılan alışverişlerde ve TatilPuan olarak kullanılamayacak.

  • Kullanılmayan NakitPuan 02 Ağustos 2023 tarihinde geri alınacak.

  • Söz konusu kampanya, diğer NakitPuan kampanyaları ile birleştirilemeyecek.

  • Kampanya çerçevesinde satın alınan ürünlerin iadesinde, hesaplara aktarılan NakitPuan’lar geri alınacak; harcanmış ise, söz konusu tutar NakitPuan yüklenen karta TL borcu olarak yansıtılacak.

  • HSBC Concept kredi kartlarının söz konusu kampanyaya katılımı ücretsiz olacak.

DAHA FAZLA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

QNB Finansbank müşterileri dikkat! Bu parayı almanız için son bir haftanız kaldı!

Akbank son kez duyurdu! Adınıza tamı tamına 1.500 TL yatacak! Son gün 26 Haziran!

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!


Geri Dön