17 / 05 / 2024

HSBC’den son dakika duyurusu! HSBC müşterilerini doğrudan ilgilendiriyor!

HSBC’den son dakika duyurusu! HSBC müşterilerini doğrudan ilgilendiriyor!

Müşterilerini yüksek enflasyona ve artan gıda fiyatlarına karşı ezdirmek istemeyen HSBC, gıda alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. HSBC, Bonveno’dan alışveriş yapan müşterilerin 50 TL kazanacağını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya doğrultusunda Bonveno Marketler’de 13 Temmuz 2023 - 02 Ağustos 2023 tarihleri arasında HSBC Advantage kredi kartları ile bir kerede gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri harcamalarda 50 TL NakitPuan kazanılacak.

  • NakitPuan kampanyasına katılım sağlamak isteyen kişilerin kampanya boyunca “BONVENO” yazıp 4477’ye kısa mesaj göndererek kayıt olmaları gerekecek. HSBC Advantage bu onay mesajının alınmasından sonra kampanyaya katılım sağlanacak.

  • HSBC Concept kredi kartları için kampanyaya katılım ücretsiz olacak. 

  • Kampanya müşteri bazında olacak. Bu çerçevede, bir müşteri kampanya süresince en fazla 50 TL değerinde NakitPuan kazanabilecek.

  • Kazanılan Nakit Puan’lar kampanyaya kayıt olup işlem gerçekleştirilen kredi kartına 4 Ağustos 2023 tarihinde yüklenecek. Aynı zamanda, ağustos sonuna kadar Bonveno'da geçerli olacak. Öte yandan, kullanılmayan Nakit Puan'lar ise 01 Eylül tarihinde geri alınacak.

HSBC’den son dakika duyurusu! HSBC müşterilerini doğrudan ilgilendiriyor!

  • HSBC Bank A.Ş.Ticari kartlar, banka kartları, NakitPuan kullanılarak gerçekleştirilen harcamalar NakitPuan kampanyasına dahil olmayacak. 

  • Tütün/İçki alışverişleri ve TL/dakika yükleme işlemleri kampanya kapsamında yer almayacak.

  • Kampanya kapsamında kazanılan NakitPuan’lar TatilPuan olarak kullanılamayacak.

  • Ürün iadesi gibi durumlarda, kalan sepet tutarına karşılık gelen hediye NakitPuan düşülecek ve kalan NakitPuan tutarı geri alınacak. Bununla beraber, sepet tutarının 500 TL’nin altına düştüğü durumda ise yüklenen NakitPuan’ın hepsi geri alınacak. NakitPuan’lar harcanmış ise, söz konusu tutar ekstreye TL borcu olarak hesaba yansıtılacak. 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Vakıfbank mobil kullananların hesabına sürpriz para yatacak! Hemen uygulamaya göz atın!

Ziraat Bankası’ndan bu başvuruyu eksiksiz yapanlara tam 2 bin TL hediye! Son tarih 31 Temmuz!

TEB’ten çok konuşulacak karar! 31 Temmuz’da sona eriyor!


Geri Dön