19 / 05 / 2024

Huawei EV teknolojileri Landian E5 SUV’da! İşte Landian E5 SUV’un özellikleri...

Huawei EV teknolojileri Landian E5 SUV’da! İşte Landian E5 SUV’un özellikleri...

Huawei alt yapısına sahip Landian E5 SUV elektrikli otomobilin tanıtımı gerçekleştirildi. Peki Landian E5 SUV'un özellikleri neler? İşte Landian E5 SUV ile ilgili tüm detaylar...



Huawei ve Landian işbirliği yeni bir dönemin başlangıcı mı?

Huawei'nin teknolojisini paylaştığı son markaysa Landian oldu. Yeni kurulan markanın alt yapısı Huawei teknolojileri ile donatıldı. Huawei ve Landian işbirliği alt yapının başarılı bir üreticiden satın alınmasından sonra elektrikli otomobil markası kurmanın artık zor olmadığını gözler önüne serdi. 

Landian bugün E5 modelini tanıttı. E5 temelde bir EREV. Yani menzili uzatılmış elektrikli otomobil. Bu tarz otomobillerin elektrik motorunun yanında bataryası bitince onu şarj etmek için kullandığı 1.5 litrelik bir başka motor daha yer alıyor. Bu sayede de daha uzun bir menzil kat edebiliyor.

Huawei EV teknolojileri Landian E5 SUV’da! İşte Landian E5 SUV’un özellikleri...

Tasarımı Fengon 580 ile aynı!

Huawei teknolojisi ve alt yapısına sahip olan E5, 0’dan 100 km/saat hıza 7,4 saniye çıkabiliyor. Otomobil bataryası tam doluyken 1150 kilometre menzil yapabiliyor. Araçta ayrıca Huawei’nin HiCar 3.0 işletim sistemi kullanılıyor. Aracın tasarımıysa bir dönem içten yanmalı motorlar ile Endonezya, Pakistan ve hatta Güney Kore ve Rusya’da satılan Fengon 580 ile neredeyse birebir aynı. 

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4, Türkiye’de satışa çıktı! Peki fiyatı ne kadar, kaç TL?

Togg T10X çekilişi tamamlandı! Kimler Togg sahibi olacak? İşte Togg çekiliş sonuçları...

Volvo'nun 7 kişilik tamamen elektrikli yeni SUV'u EX90, Türkiye'de satışa çıkıyor! Volvo EX90'nın özellikleri neler?


Geri Dön