01 / 05 / 2024

Huawei Matebook D15’te dev indirim!  Fiyatı tam 2 bin lira düştü! 23 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Huawei Matebook D15’te dev indirim!  Fiyatı tam 2 bin lira düştü! 23 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Laptop’unu yeni yıl gelmeden değiştirmeyi düşünenler için ilaç gibi gelecek kampanyada, Huawei Matebook D15 kaç TL indirime girdi? Kampanya ne kadar devam edecek?  Huawei Matebook D15 özellikleri neler?



Teknosa.com, Huawei’nin beğenilen laptop modellerinden Matebook D15’te büyük indirim kampanyası başlattı. Tekno Club üyelerine özel kampanyadan yararlanmak isteyenler için kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam ediyor.

“Dizüstü değil dizüssü” sloganıyla satışa sunulan Huawei Matebook D15, gelişmiş özellikleriyle öne çıkıyor. 15.6 inç genişliğiyle rahat bir çalışma ekranı sunan  Matebook D15, gövde oranına ve sadece 5.3 mm'ye düşürülmüş dar çerçevesiyle film izlemek, yaratıcı olmak ve iş yapmak için mükemmel bir araç veriyor.

Huawei Matebook D15’te dev indirim!  Fiyatı tam 2 bin lira düştü! 23 Aralık 2022 Fiyat Listesi

GÖRÜNDÜĞÜNDEN ÇOK DAHA HAFİF

Metal gövdesiyle şık bir görünüme sahip Huawei Matebook D15,  1.53 kilogram ağırlığıyla çok hafif ve rahatça taşınabilir özellikte. 16.9 milimetre kalınlığı ile de nereye giderseniz kusursuz FullView ekranın tadını çıkarma imkanı veriyor.

HUAWEI MateBook D 15, 10. nesil Intel® Core™ i3-10110U işlemci ile performansı hızlandırıp güçlendiriyor. Böylece günlük işlerde ustalaşmaya, eğlence zamanı geldiğinde ise çaba harcamaksızın tadını çıkarmaya fırsat veriyor. Huawei Share ile tek bir dokunuşla  akıllı telefon ve notebook’unuz internet bağlantısı olmadığı zaman bile tek bir süper cihaz haline geliyor. Telefon ekranınız aynı zamanda notebook’unuzda da görünüyor. Böylece iş arkadaşlarınızla mesajlaştığınız sırada, aynı anda notebook ve telefon arasında dosyaları sürükleyip bırakmak gibi özellikleriyle hem işinizi hem yaşamı kolaylaştırıyor.

Teknosa Huwei Matebook D15 Kampanyası ne kadar devam edecek?  Huawei Matebook D15 özellikleri neler?


Geri Dön