11 / 05 / 2024

Huawei Nova 11 Ultra: Orta Sınıf Telefonlarda Uydu Bağlantısı Özelliği İle Dikkat Çekiyor!

Huawei Nova 11 Ultra: Orta Sınıf Telefonlarda Uydu Bağlantısı Özelliği İle Dikkat Çekiyor!

Huawei Nova 11 Ultra, orta segmentte uydu bağlantısı desteği sunan ilk cihaz olacak. Ayrıca diğer özellikleri de oldukça etkileyici.



Huawei, Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setini kullanacağını belirtse de, sonunda Snapdragon 778G 4G'ye geçerek performans açısından biraz düşüş yaşanabilir. Ancak, 4500 mAh bataryası ve 100 watt hızlı şarj desteği sayesinde hareket halinde olanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor.

Huawei Nova 11 Ultra'nın lansmanı 17 Nisan'da yapılacak ve bu cihaz, diğer özellikleri yanı sıra uydu bağlantısı özelliği ile birçok kişinin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Bu cihazın Kunlun camı, yüksek çözünürlüklü ekranı ve 50 Megapiksel ana kamerası, kullanıcılar için oldukça cazip bir seçenek haline geliyor.

Özetle, Huawei Nova 11 Ultra, orta sınıf bir cihazda bulunması pek görülmeyen bir özellik olan uydu bağlantısı özelliği ile birçok kişinin dikkatini çekecek. Ayrıca, Kunlun camı ve değişken diyafram özellikli 50 Megapiksel ana kamerası gibi birçok üstün özelliğe de sahip. Bu özellikleri sayesinde, Nova 11 Ultra, hareket halinde olanlar için mükemmel bir seçenek olabilir.

Sır gibi gizlenen Xiaomi 13 Ultra ortaya çıktı!
Uygun fiyatlı Vivo T2X 5G gözler önüne çıktı!
A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Geri Dön