10 / 05 / 2024

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...



Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Seçime doğru giderken hükümetin elinde iki önemli silah olduğunu belirten Özdemir bunlardan birinin EYT diğerinin ise KGF olduğunu söyledi. KGF tavan limitinin halen 700 milyar lira olduğunu kaydeden Özdemir, şu anda bu rakamın 680 milyar liralık bölümünün kullandırıldığını, ancak geçtiğimiz günlerde yapılan bir düzenleme ile KGF limitinin 1 trilyon liraya yükseltildiğini belirtti. Bu hesapla kullandırılacak destek paketinin yaklaşık 200 - 220 milyar lira olacağını iddia etti.

Bakan Nebati için flaş iddia! Yeni kredi paketi yolda...

Esnafın yüzünü güldürecek 35 milyarlık kredi fırsatı! Başvurular başladı..

İşletmesi olanlara müjde! 60 milyar TL'lik destek paketi devreye girecek!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön