13 / 05 / 2024

Hulusi Belgü tutuklandı!

Hulusi Belgü tutuklandı!

Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen ’Demir Yumruk’ operasyonunda gözaltına alınan,  Fenerbahçe camiasının en tanınmış isimlerinden ve başkan adaylarından Hulusi Belgü tutuklandı.



10 ŞÜPHELİ DAHA TUTUKLANDI

OdaTV'de yer alan habere göre, söz konusu davada adliyeye sevk edilen 42 şüpheliden 17’si tutuklama, 25’i ise adli kontrol şartı ile Cumhuriyet Savcısı tarafından sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. Şüphelilerden Mustafa Kırsaç, Reşat Somtaş, Hüseyin Eryılmaz, Soner Eryılmaz, 'kamu kuruluşlarının zararına dolandırıcılık' ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma' suçlarından, diğer şüpheliler Ahmet Kurtuluş, Ahmet Nayansak, Hulusi Belgü, Muzaffer İzgi, İhsan Göymen ve Yılmaz Altunbudak ise 'kamu kuruluşlarının zararına dolandırıcılık' ile 'suç işlemek amacıyla örgüte üye olmak' suçlarından tutuklandı. Hakimlik, 32 şüpheliyi ise adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Ankara Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutulan diğer şüphelilerin ise yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

TUTUKLU SAYISI 15 OLDU

Operasyon kapsamında daha önce de aralarında Erol Evcil’in de bulunduğu 5 kişi tutuklanmıştı. Böylece tutuklu sayısı 15’i buldu.

AVM'lerdeki kur yatırımcılara açık pozisyon yarattı!

AVM'ler 2018'i 130 milyar TL ciro ile kapatıyor!

2019'da AVM'lerden 160 milyar TL ciro bekleniyor!


Geri Dön