28 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 11 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 11 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Son zamanlarda peş peşe gelen zamlardan sonra yükselen hurda fiyatlarına bugün bir zam faha geldi.  Fiyatlar resmen uçtu! İşte 11 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyat listesi, hurda işi yapanlar tarafından merak ediliyor. Son günlerde yükselenen dolar kurunun etkisiyle fiyatları resmen uçtu. Bugün demir hurda fiyatlarına 66 kuruş zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira?

HURDA FİYATLARI YÜKSELDİ!

Demir ve bakır fiyatları yükselen dolar kurunun etkisiyle yükselişe geçti. Demir cevheri vadeli işlemleri, son beş haftanın zirvesini gördü. 

Çin'de demir cevheri vadeli fiyatları, işlemcilerin politika ile ilgili alınan yeni kararların demir cevheri talebini artıracağı beklentileriyle piyasayı etkilemeye devam ediyor.

Demir cevheri piyasası çinde tüm dinamikleri değiştirirken bu durum yurt içi piyasalarda hurda demir fiyatlarına da yansıdı.

Öte yandan  Bakır fiyatları Cuma günü istikrarlı bir seyir izledi ve Mayıs ayında gördüğü altı ayın en düşük seviyelerinden toparlanarak ikinci haftasını kazançla kapattı.

Bakır fiyatları, haftayı 3,7875 dolarla yüzde 1,6 değer kazanarak bitirdi.  Bu gelişmeler bakır ve demir hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 2023 hurda fiyatları kaç TL? 11 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön