29 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatları resmen uçtu! 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatları resmen uçtu! 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir düşüşe geçen demir fiyatlarına bu hafta zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi.



Demir fiyatlarına bu hafta zam geldi. Gelen zamlarla demir fiyatları resmen uçtu. Güncel demir fiyatları sektörü temsilcileri ve müteahhitler tarafından araştırılıyor. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARI ARTTI!

Dalian'da demir cevheri vadeli işlemleri, stokların daha da düşmesi ve muhtemelen sıcak metal üretiminin artması ile üç günlük kayıplardan sonra cuma günü yön bulmakta zorlandı. Cuma günü ise yurt içi piyasalarda demir fiyatlarına zam geldi. İnşaat demir fiyatlarına haftanın son işlem gününde 100 TL zam geldi. Demir fiyatları haftayı yüksek rakamlarla kapattı. 

Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? 2023 demir fiyatları ne kadar? 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön