02 / 07 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 23 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 23 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, doların zayıflaması ile artmaya başladı. Bu artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Bakır hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları resmen uçtu. 23 Mart 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları hurda işi yapan vatandşalar ve sektör temsilcileri tarafından yakından takip ediliyor. Hurda fyatlarına Salı günü 2 TL zam gelmiş gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları resmen uçmuştu Bakır fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın faizleri 25 baz puan artırmasından dolayı düşüşe geçti. Bakır fiyatları doların zayıflaması ile arttı. 

Bakır fiyatları, yatırımcıların ABD Merkez Bankası'nın faizleri duraklatma beklentisine girmesiyle zayıflayan doların desteğiyle yükseldi ve piyasa arz ve talep görünümüne odaklandı. Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, yüzde 0,3 artışla 8.917 dolar/tona yükseldi ve 15 Mart'tan bu yana rallisini genişletti.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 2023 hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 23 Mart 2023 hurda fiyat listesi. 


Geri Dön