01 / 05 / 2024

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 2 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 2 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün zam gelerek fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarna geçtiğimiz hafta gelen zamlardan sonra haftaya yine zamlarla başladı. Gelen zam haberleri hurda fiyatlarını yükseltirken, vatandaşlar güncel hurda fiyat listesini merak ediyor.

Hurdalar arasında demir ve bakır hurdalar en değerli hurdalar arasında yer alırken, vatandaşlar en çok bu hurdaların fiyatlarını araştırıyor.

Bakır ve demir hurda fiyatlarının oluşmasında ise bakır ve demirin kendi fiyatları etkili oluyor. Son zamanlarda hem bakır hem de demir fiyatları artmaya yükselmeye başladı.

DEMİR CEVHERİ FİYATLARI ARTTI!

Çindeki sorunlu emlak sektörünü desteklemek için kararlı bir şekilde adım atılmaısnın ardından son iki ayda demir cevheri fiyatları ssert yükseliş kaydetti.

Öte yandan dünyanın en büyük demir cevheri tüketicisinin alım yapısını değiştirmesi, tüm alımı tek bir kamu şirketi olan CMRG üzerinden yapma kararı, sektörün dinamiklerini değiştirebilecek olması nedeniyle önemli bir yere sahip. Bu nedenle dikkatler demir cevheri fiyatları üzerindeki baskıda olacak. 

Aynı zamanda bakır fiyatları da sıkı arz ve Çin'in ekonomi destek vaadinin yardımı ile artmaya başladı.  Demir cevheri ve bakır fiyatlarının yükselmesi demir ve bakır hurda fiyatalarını da etkiledi. 

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? Hurda fiyatları bugün kaç TL? İşte 2 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.


Geri Dön