08 / 05 / 2024

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.



Görevleri

 Bu  Fortis'in uluslararası yönetiminde de vazife yapmaya başlamıştır. Ekim 2007'de Fortisbank'taki vazifesinden ayrılarak Doğan Gazetecilik CEO'su olarak vazifeye başlayan Açıkalın, Nisan 2009'da Yapı Kredi Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve İcra Kurulu Başkanlığına getirilmiştir.

Mayıs 2009 tarihinden bu zamana Yapı Kredi CEO'su olarak vazife yapan Açıkalın, 2010 senesinde mevcut vazifesine ilave olarak Koç Finansal Hizmetler'de Murahhas Üye ve İcra Başkanı olarak vazifelendirilmiştir.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Ağustos 2011 tarihinden itibaren mevcut vazifelerine ilaveten, Koç Holding Bankacılık ve Sigorta Grubu Başkanlığı vazifesine getirilen Açıkalın, ayrıca Yapı Kredi Portföy Yönetimi, Yapı Kredi Yatırım, Yapı Kredi Leasing, Yapı Kredi Faktoring, Yapı Kredi Sigorta, Yapı Kredi Emeklilik, Yapı Kredi Bank Nederland, Yapı Kredi Bank Azerbaijan, Yapı Kredi Bank Moscow, Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Koç Tüketici Finansmanı'nda Yönetim Kurulu Başkanı, Banque de Commerce et de Placements'da Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Türkiye Bankalar Birliği'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Geri Dön