29 / 04 / 2024

Hüseyin Filiz: Çerkeş yolunu Ağustos'a yetiştirmek istiyoruz!

Hüseyin Filiz: Çerkeş yolunu Ağustos'a yetiştirmek istiyoruz!

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Karayolları Genel Müdürü M. Cahit Turhan’ı ziyaret etti. Filiz, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan’dan, Çankırı’ya yapılacak projelerin bir an önce sonuçlandırılmasını istediğini belirtti




Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Karayolları Genel Müdürü M. Cahit Turhan’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Hüseyin Filiz, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan’dan, Çankırı’ya yapılacak projelerin bir an önce sonuçlandırılmasını istediğini belirterek,  “Seçim öncesi halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmek için işlerimizi takip ediyoruz. Bizim bütün amacımız verdiğimiz sözleri yerine getirmek. Sadece mecliste Komisyon ve Genel Kurul Toplantılarına, şenliklere programlara davetlere katılmak değil en önemlisi hemşerilerime hizmet etmektir. Bugünkü görüşmemizde en önemli konu Kızılcahamam - Çerkeş arası tünel dahil yolun ihalesinin de Ağustos ayına yetiştirilmesi idi. Çerkeşli hemşerilerime verdiğim sözün takipçisiyim” dedi.

Filiz, ayrıca  Toki Başkanı M.Ergün Turan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile ayrı ayrı görüşerek Çankırı’ya yapılacak projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.


Çankırı Yenigün


Geri Dön