17 / 05 / 2024

Hyundai IONIQ 6 tek şarj ile 614 kilometre yol giderek zirveye oynuyor!

Hyundai IONIQ 6 tek şarj ile 614 kilometre yol giderek zirveye oynuyor!

Hyundai’nin yeni elektrikli aracı IONIQ 6, tek şarj ile 614 km yol giderek BEV araçlarda adeta zirveye oynuyor.



Hyundai’nin yeni elektrikli aracı IONIQ 6, araç içindeki yolcuların ferah bir biçimde seyahat etmeleri için 2.950 mm gibi uzun bir dingil mesafesi de sunuyor. Yeni nesil otomobil böylece segmentinde liderlik elde etmek için E-GMP'nin esnekliğinden en iyi biçimde faydalanıyor. Verilen detaylara göre, E-GMP ile beraber, yenilikçi Araç Güç Kaynağı (V2L) teknolojisini sunan otomobil, dev bir taşınabilir güç bankası haline dönüşmüş oluyor.

Hyundai IONIQ 6 tek şarj ile 614 kilometre yol giderek zirveye oynuyor!

Hyundai’nin yeni elektrikli aracı IONIQ 6, 0.21 cd gibi en düşük sürtünme katsayısını nasıl elde etti?

Aktarılan detaylara göre, Hyundai, kapsamlı aerodinamik tasarım ve mühendislik çalışmalarıyla IONIQ 6'nın tamamen elektrikli sürüş menzilini en üst düzeye çıkarmakla kalmadı ayrısa söz konusu aracın 0,21 cd’lik bir sürtünme katsayısına ulaşmasını da sağladı. Otomotiv dünyasındaki en düşük değerler arasında yer alan 0.21 cd, aktif hava klapesi, tekerlek hava perdeleri, entegre arka spoyler ve tekerlek boşluğu gibi sürtünmeyi azaltıcı parçalarla da elde edildi. Tasarım üzerindeki modern yapı ve aerodinamizm, Hyundai’nin yeni elektrikli aracı IONIQ 6’yı dünyanın en şık araçları arasına da yerleştiriyor. 

Yine verilen detaylara göre, Hyundai Motor Company, BEV segmentindeki en verimli otomobili tasarlamak amacıyla her türlü çabayı göstermeyi sürdürecek. Modellerdeki aerodinami iyileştikçe BEV modellerdeki menzil endişesi de büyük ölçüde azaltılacak. Hyundai’nin yeni elektrikli aracı IONIQ 6, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de satışa sunularak hem yakıt ekonomisi hem de üst düzey sürüş performansını aynı anda sunmuş olacak.

Hyundai’den 12 ay vade 0.99 faiz fırsatı! İşte Hyundai i20’nin 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hyundai fiyatları güncelledi! İşte 4 Ekim 2022 Hyundai fiyatları

Hyundai yeni zamma hazırlanıyor!


Geri Dön