26 / 07 / 2024

Hyundai'den bomba gibi fiyat listesi: Herkes bayilere koşacak!

Hyundai'den bomba gibi fiyat listesi: Herkes bayilere koşacak!

Hyundai, Elantra modeli için şubat ayına özel kampanyalı fiyat listesini açıkladı. Araba almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Peki Hyundai'den otomobil sahibi olmak isteyener en az ne kadar ödemeli? Hyundai Elantra şubat ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Otomobil alıcılarına yeni özellikler ve avantajlarla geliyor. Hyundai Elantra sedan modeli sportif bir görünüme sahip ve artık daha geniş. Geniş bir tasarıma sahip olmasına rağmen aracın alçak olması dikkatleri üzerine çeken özelliklerinden sadece bir tanesi. Ayrıca sürücünün kendini güvende hissetmesi için yüksek motor gücüne de sahip. İç mekan tasarımıyla öne çıkan bu model ailelerin geniş bagaj ihtiyacını da karşılayabilir. Otomobil yakıt ihtiyacını da en düşük seviyeye indirgeyerek yakıt verimliliği sağlıyor.Hyundai den bomba gibi fiyat listesi: Herkes bayilere koşacak!

Hyundai, Elantra sedan modeli CVT otomatik ve altı ileri manuel şanzıman seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor. 2022 senesine girdiğimiz bu dönemde dolar kurunun dalgalanmasıyla araba fiyatları da yükselişe geçti. Hyundai şubat 2022 fiyat listesini güncelledi.

İşte merak edilen o fiyat listesi ...

 


Geri Dön