26 / 07 / 2024

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs başvurusu açıklandı mı? İBB burs 2 taksit ne zaman yatacak 2022?

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs başvurusu açıklandı mı? İBB burs 2 taksit ne zaman yatacak 2022?

İBB burs başvurusunun sonuçları öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. 2022 İBB burs başvurusu sonuçları her gün itina ile sorgulanmaktadır. İşte İBB burs başvurusu 2022 sonuçlarına dair merak edilenler!


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


İBB BURS İÇİN HANGİ BANKA KULLANILIYOR?

2021 İBB bursları için burs hakkı kazanan kişiler SMS mesajı ile Yapı Kredi'den hesap açmaları talep ediliyor. İBB burs ilk taksit ödemeleri Yapı Kredi'ye yatırılıyor.

İBB BURS 2 TAKSİT NE ZAMAN YATACAK 2022?

İBB 2. ve 3.taksitlerin yatırılacağı tarih dair henüz resmi bir açıklanma gelmedi. Ancak 2. taksitlerin en geç Mart ayında, 3.taksitlerin ise en geç Mayıs ayında ödenmesi bekleniyor. Burslar hesaplara yatırılmaya başlandığında bursiyerin sisteme kayıtlı cep telefonuna SMS ile bilgilendirme mesajı gönderiliyor.

İBB BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2022-2023 İBB BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

26 Eylül ile 16 Ekim tarihleri arasında İBB Genç Üniversite başvurusu gerçekleştirildi. Kasım ortasını geride bıraktığımız şu günlerde İBB bursunun bitiş tarihi henüz açıklanmadı. İBB Genç Üniversite bursu sonuçları geçtiğimiz 23 Kasım'da açıklanmıştı. İBB burs sonuçlarının Kasım ayının son haftasında açıklanacağı bekleniliyor. Duyurular için İBB sosyal medya hesapları yakından takip edilmelidir.

İBB BURS BAŞVURUSU SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

2022-2023 İBB burs başvuru sonuç tarihi hakkında detaylı bilgiler şu sıralarda sıklıkla araştırılmaktadır. İBB burs başvuru sonuçları için öğrencilerin gözü kulağı yapılacak açıklamaya çevrildi. 26 Eylül - 16 Ekim tarihleri arasında başvuru işlemleri alınan İBB bursunun sonuçları 'gencuniversiteli.ibb.istanbul' adresi üzerinden açıklanacak.

KYK BURS ÜCRETİ NE KADAR?

KYK burs ücreti lisans öğrencilerine 850 TL, Yüksek Lisans öğrencilerine de 1.750 TL ve son olarak doktora öğrencilerine ise 2.500 lira veriliyor.

50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Konut kredisi kimlere verilmez?

İmar affına dair sorular yanıt buluyor! İmar affı ne zaman başlayacak? İmar affı kaç yılda bir çıkıyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön