20 / 07 / 2024

İBB maaş promosyonu hesaplara yattı mı? İBB promosyonu kaç lira? İBB promosyonunda son dakika! 

İBB maaş promosyonu hesaplara yattı mı? İBB promosyonu kaç lira? İBB promosyonunda son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) promosyon anlaşmasını geçtiğimiz günlerde tamamlamıştı. 86 bin İBB çalışanına kaç lira promosyon verileceği belli oldu. Peki İBB maaş promosyonu ne kadar? İBB maaş promosyonu ne zaman yatırılacak? İşte İBB promosyonu ile ilgili merak edilen detaylar...




İBB MAAŞ PROMOSYONU NE ZAMAN ÖDENECEK? 

Habertürk'te yer alan habere göre; İBB maaş promosyonunun hesaplara yatacağı tarih henüz açıklanmadı. Fakat promosyonların maaş ödeme günü ile beraber hesaplara yatması öngörülüyor. İBB, maaş promosyonu ile ilgili olarak, "İETT ve İSKİ çalışanları için promosyon ödemeleri daha önce yapıldı. Geri kalan toplam 75 bin İBB emekçisinin promosyon ödemeleri Ekim ayı içinde hesaplarında olacak. Toplamda 86 bin İBB çalışanının tamamı promosyonlarına kavuşmuş olacak" açıklamasında bulundu. 

İBB maaş promosyonu hesaplara yattı mı? İBB promosyonu kaç lira? İBB promosyonunda son dakika!  

İBB MAAŞ PROMOSYONU KAÇ LİRA?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB ve iştirak şirketlerinde çalışanlarına 27 bin Türk Lirası maaş promosyonu ödeneceğini açıkladı. Geçen günlerde EGM de polis memurları için promosyon tutarını 27 bin Türk Lirası olarak duyurmuştu. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, tüm belediye çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu ödeneceğin duyurdu ve "Çalışanlarımızın refahı için yoğun çalıştık ve iyi bir sonuca ulaştık. İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27.000 TL maaş promosyonu yatırılacaktır. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

İBB maaş promosyonu hesaplara yattı mı? İBB promosyonu kaç lira? İBB promosyonunda son dakika! 

İBB ve iştirakleri çalışanlarının Yapı ve Kredi Bankası tarafından gerçekleştirilecek maaş ödemeleri, Aralık 2025 tarihine kadar uzatıldı. Yeni maaş ödeme protokolü kapsamında personel başına peşin 27 bin Türk Lirası promosyon için Yapı ve Kredi Bankası ile anlaşmaya varıldı. Bu çerçevede Yapı ve Kredi bankası toplam 2.025.000.000 Türk Lirası tutarında ödeme yapacak. 

Maaş ortalamaları hesaba katıldığında bu rakam bir özel bankanın ödeyeceği en yüksek promosyon tutarlarından biri olacak.  

43 yaşında emeklilik geliyor! Emeklilikte maaş hesabı nasıl olacak

Emekli promosyon yarışı kızıştı, süre uzatıldı! Akbank,  İŞ, Garanti, Denizbank peş peşe duyurdu! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç TL olacak? Tek Tek rakam verildi! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön