13 / 05 / 2024

İçinde okul olan siteler 2013!

İçinde okul olan siteler 2013!

İçinde AVM'den kuaföre, bankadan spor salonuna kadar günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi barındıran konut projeleri eğitimi de unutmadı. İşte önemli eğitim kurumlarını projelerine taşıyan o konut projeleri...



16 Eylül'de minikler için ilk ders zili çalmaya başlayacak. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ebeveynlerde okul telaşı başladı. 


Her anne-baba kuşkusuz çocuğunun okulunun oturdukları eve yakın olmasını ister. İçinde alışveriş merkezinden, bankasına, eczaneden kuaförüne kadar bir insanın günlük hayatta ihtiyaç duyabileceği her şeyi içinde barındıran konut projelerinde artık okullara da yer verilmeye başlandı. 


2 bin 3 bin konutluk bu dev projelerde çocuğunuzu güvenle yanı başınızdaki okula göndermenin rahatlığını yaşayacaksınız. İşte çocuğunu gözünün önünden ayırmak istemeyen ebeveynler için içinde okul olan siteler...


 İçinde okul olan siteler 2013!


Batışehir, Doğa Koleji ile minikleri Oxford Üniversitesine hazırlayacak

Ege Yapı güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir projesi Doğa Koleji'ni tercih etti. Bu yıl eğitim öğretimin başlayacağı Doğa Koleji Oxford Quality School Batışehir, anaokulundan liseye kadar uygulanan programlarla öğrencilerin Oxford Üniversitesi’nde okumak için gerekli altyapıya sahip olmaları hedefleniyor. Yabancı dil konsepti üzerine kurulan kurum, her yaş kademesinde eğitim imkanı sunan toplam 40 derslikten oluşuyor. Tamamlandığında 15 bin kişinin yaşayacağı dev projede toplam 3 bin 226 daire yer alıyor. Stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Bağcılar Batışehir projesinde fiyatlar 194 bin TL'den başlıyor 804 bin TL'de kadar yükseliyor. Projede ilk etap teslimleri hemen yapılıyor. 


Batışehir hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İçinde okul olan siteler 2013!


Rings İstanbul Bilfen Anaokulu ve İlköğretim'de Eylül'de eğitim başlıyor

Rings İstanbul Sancaktepe'de Selin Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Bilfen Anaokulu ve İlköğretim okulu ile miniklere kaliteli eğitim sunulan Rings İstanbul'da eğitimler Eylül 2013'te başlayacak. Anasınıfı ve ilköğretim okulları ile ilk defa site içerisinde eğitim verecek Bilfen,  Rings İstanbul’da yaşayacak çocuklara site dışına çıkmadan “güvenli” ve kaliteli eğitim alma olanağı sunuyor. 238 bin metrekare alan üzerinde toplam bin 500 konuttan oluşan Sancaktepe Rings İstanbul projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Stüdyodan 5+2 dublekse kadar farklı daire seçeneğinin yer aldığı Selin Yapı Rings İstanbul'da  fiyatlar 264 bin 100 TL'den başlıyor 1 milyon 151 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Rings İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İçinde okul olan siteler 2013!


Çınarlı Bahçe Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Anaokulu'nu tercih etti

İş GYO tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Çınarlı Bahçe projesinde Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Anaokulu bulunuyor. Az katlı bloklardan oluşan Çınarlı Bahçe Tuzla projesinde toplam 476 daire yer alıyor. Konut teslimlerinin başladığı Tuzla Çınarlı Bahçe'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 229 bin TL'den başlangıç gösterdiği İş GYO Çınarlı Bahçe, E-5 karayoluna ve yeni yapılacak Tuzla Marina'ya yaklaşık 3 kilometre,  Marmaray  Tuzla istasyonuna ise 300 metre mesafede konumlanıyor. 41 bin metrekare alan üzerinde yükselen Tuzla Çınarlı Bahçe projesinde tenis kortu, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, basketbol sahası, anaokulu,  voleybol sahası ve dinlenme alanları, açık- kapalı sosyal tesisler, 7/24 güvenlik hizmetleri ve otopark bulunuyor. 


Çınarlı Bahçe hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İçinde okul olan siteler 2013!


Saraylı eğitim 

Sinpaş GYO tarafından Bahçeşehir'de Boğaziçi'nden esinlenerek tasarlanan İstanbul Sarayları projesi, Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve İlköğretim okuluna komşu konumda yer alıyor. Eylül 2013'te ilk eğitim zilinin çalmaya başlayacağı okul, İstanbul Sarayları projesindeki miniklerin de eğitim ihtiyacını karşılayacak. Toplam bin 200 konuttan oluşan İstanbul Sarayları projesinde 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen Sinpaş İstanbul Sarayları projesinde fiyatlar 228 bin 907 TL'den başlangıç gösteriyor. 


İstanbul Sarayları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İçinde okul olan siteler 2013!


Garanti Koza TED Koleji dedi

Garanti Koza tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Akkoza projesi içerisinde TED Koleji bulunuyor. 14 bin metrekare alan üzerinde yapılacak bin 500 öğrenci kapasiteli okulda anaokulu, ilköğretim okulu, lise, yurt bölümleri, spor ve kültür-sanat tesisleri bulunuyor. Akkoza projesinin şu anda dördüncü etabı olan Koza Park'ta satışlar devam ediyor. Toplam 2 bin 344 konuttan oluşan Kozapark projesinde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Konutların metrekaresi 2 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kozapark'ta daire teslimlerinin Haziran 2015'te yapılması planlanıyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. Kozapark Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, buhar odası, yüzme havuzu, fitness merkezi, yürüyüş yolları, basketbol sahası, voleybol sahası ve kapalı otopark bulunuyor. 


Koza Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İçinde okul olan siteler 2013!


4 bin 798 konutluk Maslak 1453'te de okul olacak 

Ağaoğlu güvencesiyle Maslak'ta hayata geçirilen Maslak 1453 projesisinin içinde de konut olması planlanıyor. Toplam 4 bin 789 konuttan dev projede 1+0, 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 353 bin TL ile 1 milyon 173 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Maslak 1453'te Cadde 1453, moda merkezi, meydanlar, cafe -restoranlar, sanat merkezi ve tiyatro da bulunuyor. Ağaoğlu Maslak 1453'te daire teslimlerinin Aralık 2013'te yapılması planlanıyor


Maslak 1453 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com





Geri Dön