02 / 05 / 2024

İcradan satılık dev TV kulesi; 249 milyon TL bedel biçildi

İcradan satılık dev TV kulesi; 249 milyon TL bedel biçildi

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan içinde TV kulesi, seyir terası, restoran, dükkan, otopark ve çok amaçlı salonların yer aldığı 8 bin metrekarelik alan, 2 ay sonra 249 milyon 395 bin lira bedelle satışa çıkacak. İşte detaylar...



Büyükçekmece 1. İcra Dairesi'nin ilanına göre, bu arsa ve içerisindeki yapılar 1 Ağustos tarihinden itibaren satışa sunulacak. Satışın gerçekleşmesiyle birlikte, bu alanın yeni sahibi, İstanbul'un bu güzel ilçesinde önemli bir mülkün sahibi olacak.

İcradan satılık dev TV kulesi; 249 milyon TL bedel biçildi

Televizyon kulesi, restoran, seyir terası, dükkan ve TV yayın merkezi gibi yapılar, gelecekteki sahibine birçok fırsat sunacak. Büyükçekmece'nin eşsiz manzarasına sahip olan bu bina, potansiyel olarak birçok farklı amaç için kullanılabilecek bir mekân olma özelliği taşıyor.

Büyükçekmece ilçesi, İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden biri olarak biliniyor. Deniz ve göl manzarasıyla, doğal güzellikleriyle ve modern yaşam alanlarıyla dikkat çeken Büyükçekmece, bu televizyon kulesiyle birlikte daha da değer kazanacak gibi görünüyor.

Kredi ve kredi kartı borcu olanlar hemen bakın! Yasal takip için rakamlar açıklandı

Son dakika! Borcu olanlara müjdeli haber geldi; Tarih değişti, süre uzatıldı

Ekmek fiyatına şoke eden zam: Bunu kimse beklemiyordu


Geri Dön