07 / 05 / 2024

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…



240 AY VADE İMKANI MÜJDESİ

Dar gelirli vatandaşlara % 10 peşinat ve 240 ay vade olanağı sağlanacak. Konut projesinden gençler, emekliler, şehit yakını ve gaziler ile engelliler için de özel bir kontenjan ayrılacak.

İCRALIK OLAN TOKİ'YE BAŞVURU YAPABİLİR Mİ?

Son zamanların en çok konuşulan konularından biri TOKİ olunca konu ile alakalı olarak da birçok soru oluşmakta. Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesinin detaylarının açıklanmasına çok az kalmışken, en çok sorulan sorulardan biri; ‘icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi?’ sorusu.

TOKİ, başvuru yapacak kişilerde sadece belirlendiği şekilde başvuru şartlarını aramakta. Belirlenen şartlar haricindeki durumlar TOKİ'ye başvuru yapacak vatandaşın, başvuru sürecini olumsuz etkilememekte. Örneğin, borcu olan icralık olan bir vatandaş TOKİ'ye başvuru yapabilir. Yapılan başvuru TOKİ tarafından kabul edilir.

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Apple aşıkları dikkat! Türkiye’de en ucuz iPhone 12 ve iPhone 13 nerede satılıyor? 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Çocuğu olan herkes bu haberde toplansın! Okula giden çocuğunuz varsa 1.300 lira sizin! 2022 kırtasiye yardımı…

Emekli maaşı, memur maaşı ve asgari ücret ne kadar olacak? Maaşlara gelecek zam belli oluyor!


Geri Dön