03 / 05 / 2024

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Firma: Öztek Yapı

Proje: ID Bodrum Yalıları

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 



ID Bodrum, denize sıfır şekilde, doğaya ve çevreye duyarlı bakışla hayata geçiriliyor. Villalarda tamamı deniz gören odalar, geniş ve panoramik salon cephesi, 20 metrekarelik geniş mutfaklar, fonksiyonel alan kullanımları, infinity havuzlar, geniş bahçeler, otoparklar, depo alanları ve yardımcı odaları yer alıyor. 

450 metrekareden 650 metrekareye kadar değişiklik gösteren, 5+1’den, 6,5+1’e kadar farklı tipte müstakil yalı seçeneklerinin bulunduğu projede, her ailenin kendisine ait özel cabanası da olacak. Aynı zamanda konut sahipleri deniz yoluyla da evlerine ulaşım sağlayabilecek.

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

ID Bodrum, sakinlerine yılın her anında evlere özel buggy, deniz ve kara shuttle, resepsiyon hizmeti, temizlik hizmeti, kuru temizleme hizmeti, alışveriş hizmeti, teslimat ve kurye hizmeti, organizasyon hizmeti, Kids Club, havaalanı VIP transfer hizmetlerini sağlayacak. Projede, butik café-bar, açıkhavada fitness, yoga ve pilates imkanları da yer alıyor. Akıllı ev teknolojisi ile evlerinin konforu, konut sahiplerinin kontrolünde bulunacak. Isıtma soğutma sistemi, perdeler ve aydınlatmalar uzaktan kumanda edilebilir şekilde tasarlanıyor ve Consierge servisine de tek tuşla ulaşma imkanı sunuluyor. 

Tasarım ve kalite özellikleri ile Bodrum’da bir ilk olan bu butik proje de doğal taş, ahşap ve camla işlenerek eşsiz bir doku bulunuyor. Küçükbük'te bulunan yarımadanın yapısına uyum sağlayarak yalılar adete doğada gizlenmiş konumda. ID Bodrum’un doğayla ve Bodrum iklimiyle uyumlu sürdürebilir peyzajı yemyeşil ağaçlar ve rengarenk bitkilerle sarılı bir yaşam alanı sağlıyor. 

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Çevreye saygılı bir proje olarak tasarlanan ID Bodrum’da, ilk kez yapılan bir altyapı yatırımı olan tesisat galerileriyle tesisatlara kolayca müdahalede bulunulabilecek. Ortak alanların su ihtiyacı atık suların arıtılmasıyla giderilecek ve evlerin su ihtiyacı da gerekli durumlarda deniz suyu arıtma sistemiyle giderilebilecek. 

Öztek Grubu, ID Bodrum Projesi’nin mimari ve iç mimari projelerinde, Türkiye’de olduğu kadar Avrupa’da da projeleriyle ses getiren ve ödül sahibi olan Metex Studio Erk ile iş birliğine gitti. ID Bodrum’un mimari ve iç mimari projeleri, Türkiye’nin dünyaca tanınmış, bol ödüllü mimarları Sinan Kafadar ve Kağan Erk’in imzasıyla hazırlandı ve projenin peyzaj mimarlığını da Dr. Deniz Aslan üstlendi. 

Web: http://www.idbodrum.com/

Tel: 444 33 60

Mirador Tuzla 15 Haziran'da satışta! Yeni proje!

Bayview Hills Montenegro Haziran'da sakinleri ile buluşacak!

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!

 


projeye sor



Geri Dön