27 / 04 / 2024

İdilia projesinde dubleks daireler satışa sunuldu!

İdilia projesinde dubleks daireler satışa sunuldu!

Sur Yapı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından 'Köşke çıkma sırası sizde' sloganıyla Sultanbeyli'deki İdilia projesinde dubleks dairelerini satışa sundu. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.



Sur Yapı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından 'Köşke çıkma sırası sizde' sloganıyla Sultanbeyli'deki İdilia projesinde dubleks dairelerini satışa sundu.


Sultanbeyli'de TEM otoyoluna komşu, 3'üncü köprü Paşaköy gişeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı ve metro hattına yakın durumda bulunan projede satışa sunulan teras ve balkon alanlı dairelerin genişlikleri 101 ile 357 metrekare arasında değişiyor. Projede müşterilere vade farksız 60 aya varan ödeme koşulları sunuluyor. 


Yapımına başlanılan projede 7 adet konut bloku ile 1 adet ticari blok yer alırken, burada yaşamın 2016 yılının son çeyreğinde başlaması planlanıyor. 


Toplam 442 adet konuttan meydana gelen Sur Yapı İdilia Sultanbeyli'de 1 + 1'den 4+l'e kadar normal tipte konutlar ve 2+1'den 7 + l'e kadar dubleks tipte konutlar bulunuyor. Projede 80 farklı konut tipi ve 61 farklı metrekare seçeneği mevcut. 


Habertürk


İdilia Evleri Sultanbeyli projesi telefon: 0216 508 28 00

Web: http://www.idilia.com.tr/


Geri Dön