29 / 04 / 2024

İFM Halk Ofis Kuleleri'nin değeri 17.4 milyar TL'yi aştı! 

İFM Halk Ofis Kuleleri'nin değeri 17.4 milyar TL'yi aştı! 

Halk GYO İFM Halk Ofis Kuleleri'nin Mart 2024 itibarıyla değeri açıklandı. İşte merak edilen o rakam...



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İFM Halk Ofis Kuleleri değerleme raporunu yayımladı. 

Halk GYO, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 ada 4 ve 11 numaralı İFM Halk Ofis Kuleleri'nin 27 Mart 2024 tarihi itibarıyla değerini açıkladı. 

İFM Halk Ofis Kuleleri'nin şu anki değeri 17 milyar 322 milyon 925 bin Türk Lirası, tamamlanması halindeki değeri 17 milyar 470 milyon 959 bin Türk Lirası olarak belirlendi.

Gayrimenkulün dolar kuruyla toplam satış değeri de 542 milyon 576 bin 366 dolar oldu. 

İFM Halk Ofis Kuleleri nin değeri 17.4 milyar TL yi aştı! 

Halk GYO İFM Halk Ofis Kuleleri, Halk Bank Ofis Kuleleri olarak kullanılacak. İFM Halk Ofis Kuleleri'ne ulaşım için Çamlıca Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu vasıtasıyla Üsküdar yönünde ilerlenirken sağ kolda yer alan Ataşehir Kavşağından Finans Caddesi’ne girilmesi gerekiyor. 

Gayrimenkulün yer aldığı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi birçok bankanın, kamu kurumunun ve finans firmasının genel merkezlerinin yer alacağı karma bir proje. Proje içerisinde AVM, rekrasyon alanları, sosyal tesisler, açık alanlar ve kültür-kongre merkezi gibi pek çok alanlara yer verilmesi planlanıyor. 

Finans merkezi çevresi ağırlıklı olarak konut şeklinde gelişim gösteriyor ve bölgenin yakın çevresinde Watergarden AVM, Ataşehir Belediyesi, Sheraton Grand İstanbul Oteli ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu yer alıyor. 

Halk GYO İFM Halk Ofis Kuleleri için 8 Aralık 2016 tarihinde YDA İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Halk GYO A.Ş.
arasında inşaat sözleşmesi imzalandı. İFM Halk Ofis Kuleleri'nin 46 ve 34 katlı iki ofis kulesi olarak hayata geçirilmesi planlanıyor. 

İFM Halk Ofis Kuleleri'nin hayata geçirileceği 3328 ada 4 parselin alanı 16 bin 377 metrekare, 11 parselin alanı ise 12 bin 394 metrekare olarak açıklandı. 4 parselde  Parsel üzerinde Halk Bank Ofis Kuleleri A blok projesi kapsamında inşaat çalışmaları sürüyor. 11 parselde de Halk Bank Ofis Kuleleri B blok projesi kapsamında inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Özak GYO Topkapı projesinin ruhsatı alındı! Yeni proje!

Emlak Konut GYO  Ankara  Çayyolu 2. Etap'ın ruhsatını aldı!

Sinpaş GYO Kızılbük devre mülk projesinde flaş gelişme: Belediye onaysız belge verdi!


Geri Dön