01 / 05 / 2024

İFM Ziraat Kuleleri'nde yaşam Haziran'da başlayacak!

İFM Ziraat Kuleleri'nde yaşam Haziran'da başlayacak!

2021 senesi ilk 6 aylık konsolide net karı hakkında değerlendirmede bulunan Ziraat GYO Genel Müdürü Peyami Ömer Özdilek, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ziraat Kuleleri'nde yaşamın Haziran ayında başlayacağını dile getirdi.



Ziraat Bankası GYO 2021 senesine ilişkin ilk 6 aylık konsolide net karını açıkladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; net karı açıklamasında değerlendirmede bulunan Ziraat GYO Genel Müdürü Peyami Ömer Özdilek, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ziraat Kuleleri'nin inşaatı hakkında da son durumu aktardı. 

İFM Ziraat Kuleleri nde yaşam Haziran da başlayacak!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ziraat Kuleleri’nin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini ve 2022 yılı Haziran ayı içerisinde finans merkezinde yaşamın başlamasının hedeflendiğini söyleyen Özdilek, Ziraat Kuleleri’nin kiralanması ile beraber portföydeki kira getirili gayrimenkullerin payının yüzde 36’dan yüzde 79’a çıkacağını bunun da doğal olarak kira gelirlerine önemli oranda katkı sağlayacağını dile getirdi. 

Özdilek, “2021-2022 yıllarına ilişkin dağıtılabilir kârımızın en az yüzde 10’unu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ziraat Kuleleri Projesi’nin tamamlanmasını takiben 2023 yılı ve sonraki yıllarda ise dağıtılabilir kârımızın en az yüzde 30’unu yatırımcılarımıza nakit veya bedelsiz hisse senedi olarak dağıtmak üzere kar dağıtım politikamız oluşturulmuştur.” şeklinde konuştu.

Ziraat GYO'dan 2021'nin ilk 6 ayında 72,6 milyon TL konsolide net kar!


Geri Dön