05 / 05 / 2024

İGDAŞ Altın Karınca'da 2 birincilik birden kazandı!

 İGDAŞ Altın Karınca'da 2 birincilik birden kazandı!

İGDAŞ, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri töreninden 2 ödülle ayrıldı



Marmara Belediyeler Birliği tarafından 26 Eylül 2012 tarihinde düzenlenen ödül töreninde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden İGDAŞ, İletişim Yönetimi Projeleri Kategorisinde “İnovasyon Yönetim Sistemi ve Web Sitesi Projesi”yle; Kurumsal Gelişim Kategorisinde ise “Google Maps Uygulamaları” ile birinciliğin sahibi oldu.


Sektörde 26. yılını geride bırakan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İGDAŞ, geleneksel olarak düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik ödüllerinde iki farklı kategoride birincililik ödülüne layık görüldü. Altı ayrı kategoride toplam 512 projenin yarıştığı yarışma kapsamında, ön elemeleri geçemeyen veya projesi olduğu halde gerçekleştirilemeyen projelerin elenmesiyle toplam 203 proje finale kaldı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof. Dr. Rafet Bozdoğan’ın bilim kurulu başkanlığı yaptığı 12 akademisyen ve uygulayıcının da jüri üyesi olduğu Altın Karınca yarışmasında İGDAŞ İletişim Yönetimi Projeleri ve Kurumsal Gelişim Kategorilerinde birinci oldu. 


İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan ödülleri proje ekipleri ile birlikte alırken ödüllere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Marmara Belediyeler Birliği’nin geleneksel olarak düzenlendiği Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde 512 proje arasından sıyrılarak iki ayrı kategoride 2 ayrı birincilik kazandık. Bu ödüllerin hak edilmesinde emeği geçen değerli ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.


İletişim Yönetimi Projeleri Kategorisinde birinci olan “İGDAŞ İnovasyon Yönetim Sistemi ve İnovasyon Web Sitesi" projesinin 2002 yılında ilk adımlarını attıkları, 2010 yılında da proje yönetimi bakış açısıyla sistematik hale getirdikleri İnovasyon Yönetim Sistemiminin yeni bir adımı olduğunu vurgulayan Aslan, "Çalışanlarımız ve tedarikçilerimizin ardından bu sisteme İGDAŞ için fikir üretmek isteyen herkesi ekledik. İnovasyonu kurum kültürün bir parçası haline getiren İGDAŞ olarak bu web sitesi üzerinden gelen tüm önerileri değerlendireceğiz ve uygun görülenleri hayata geçireceğiz. Kurumsal Gelişim Kategorisinde birinci olan projemiz ise Google Maps’in ücretsiz uygulamaları kullanılarak internet üzerinden bilgiye hızla erişilebilen bir teknoloji” diye konuştu.


Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri yarışmasının ismi bu yıldan itibaren Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri olarak değiştirildi.

İBB


Geri Dön