22 / 05 / 2024

İhtiyaç sahibi ailelere 340.5 milyon liralık ödeme yapıldı! 

İhtiyaç sahibi ailelere 340.5 milyon liralık ödeme yapıldı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Eylül ayında ihtiyaç sahibi ailelere toplam 340 milyon 499 bin Türk Lirası Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmeti ödemesi gerçekleştirildi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Eylül 2022 için SED Hizmeti ödemelerine ilişkin bir yazılı açıklama yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak "aile odaklı hizmet" anlayışıyla yürüttükleri çalışmalarda çocukların öncelikle ailelerinin yanında büyümesini esas aldıklarını dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu amaçla da Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmeti sunduklarını dile getirdi.

İhtiyaç sahibi ailelere 340.5 milyon liralık ödeme yapıldı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, söz konusu ödemenin ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının temel gereksinimlerini ve eğitim masraflarını karşılayabilmeleri için her ay yapıldığını belirterek, böylelikle de çocukların ailelerinden kopmadan geleceğe sağlıklı bir biçimde hazırlanmalarına imkan sağlandığını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön